• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    JOPS: může začít od příštího - na Velikonoce je v pátek státní svátek, v červenci 5.7. taky ;-)
    JOPS
    JOPS --- ---
    MLIKARNA: to je dobry, to uz si muzes zacit za tri tydny vybyrat vsechny patky do konce roku :D
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Velmi milý Silvestr s NÍ a nečekaně a o to mileji se sousedy. Těšil mne celý večer od přípravy občerstvení přes klidné chvíle na gauči až po veselí celou noc, kdy se o nás skvostně starala.
    Navrch dnes celý den u pohádek a nakonec překvapivě na to, kolik jsem toho vypil ani žádné zlé stavy.
    Takové chvíle si ukládat do paměti na zahřátí na zimní večery.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    na střední škole jsem se na tyhle komedie dívala z patra, ale teď mě to upřímně rozesmálo :-D

Date Movie Milkshake intro scene HD
    https://www.youtube.com/watch?v=8DU_ZJ0wfBQ&t=78s
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    Nabrousila jsem si ocílkou jako každý Nový rok nože (pak je brousím dle potřeby). Jak jsem líná, sedla jsem si k tomu k tv do křesla a při vstávání jsem si ten nejšpičatejší bodla do kolene. Díra podobná jak po artroskopii, krve hojně.
    V důsledku pobavilo.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    HEJSEK23: na to kolik jsem toho do sebe nalil jsem cekal dneska vetsi bidu
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    vzpomněla jsem si na heslo k mailu, který už asi tak patnáct let nepoužívám, ale který obsahuje velkou část mých vzpomínek!
    jak málo někdy stačí...
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Je mi blbě, ale dobře
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    genius. proste hudebni genius. na tohle naroubovat metal core. genius.
    ponte el ubrebocas!
    News Anchor goes METAL!
    https://www.youtube.com/watch?v=hOUlvlbKRlE
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    Safety Dance - Men Without Hats - Burt Block Party in Winnipeg, Aug 19, 2023
    https://youtube.com/watch?v=1uzqbVkYA2I
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    První miminka roku 2024 jsou už v 0.22 a 0.23 na světě - alespoň teda v jedné (pražské) porodnici! <3 jsou to kluci ;) Gratulace všem!
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    MULTICAT: hm, možná to bylo právě proto.....sem blbá.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    V metru se na mě usmál jeden fešák a dal mi přednost.
    A to dnes vypadám ukrutně strašně.

<3
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    cha! sest behem dvou dnu! sest!
    (sbiram do takoveho kozeneho mesce kovove padesatikoruny no :D kolem dvou a pul tisice jsem si musel poridit vetsi mesec.)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    STARE_CASY: Ta výraznější chuť je super (a nakládala jsem to do improvizované směsi rajského protlaku, sojové omáčky, česneku, barevného pepře, zázvoru a skořice plus citronové trávy a levandule, protože jsem zapomněla, že už jsem tam dala ten zázvor a skořici, ale funguje to nečekaně dobře) a houževnaté to je příjemně, ani moc, ani málo, já mám sušené maso ráda trochu žvýkací. :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    BAAL: pff, nedavno jsem zjistil ze jsem o ctyri roky starsi nez vemola. co naplat, ozral jsem se.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    HAR4NT: Ach, v tom případě...

Centrum Alkos ® - Centrum pro léčbu závislostí
    https://centrumalkos.cz/
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    NELLAS: No! To je na naky expertizy, treba proverit Rukopis zemanohorsky, ale me zajima historie doplnku a o tom tam nic neni, mozna je to tajny:P

Btw zajimavy ujmout se neceho/nekoho versus slovo újma. To prvni je, ze nekdo nekomu neco z dobre vule "da", nekomu naroste kvantita nebo
    kvalita neceho, to druhy zase, ze nekomu kvalita nebo kvantita neceho klesne. Zajimavy. To chce jeste panaka.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: Ujmeš se ho radši ty? :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NELLAS: Odbornou pomoc potřebuje, ale odkaz je blbej.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam