• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    MAR_TINA: ne. možná proto :D
    ale Hevisaurus je pro děti, to bude celkem nezávadný :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BALAENA: ale nerozumíš jí?
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    LORDPEET: ty mám do auta. mně se při té finštině dobře řídí.
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Names linked to Jeffrey Epstein set to be made public: All you need to know | Courts News | Al Jazeera
    https://www.aljazeera.com/news/2024/1/2/names-linked-to-jeffrey-epstein-set-to-be-made-public-all-you-need-to-know

This gonna be fun!
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    OVERWATCH: me potesilo, ze ma poster od Alexe Greye :)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    Hledala jsem ukolebavky pro mimino a zjistila jsem, ze existuje Twinkle twinkle little rock star a jsou to predelane rockove pisnicky do ukolebavek.

On the Road Again - Lullaby Versions of Willie Nelson by Twinkle Twinkle Little Rock Star
    https://youtu.be/BUDlnkt_8Rc?feature=shared

Why Don't You Get a Job?
    https://youtu.be/A52tkaoLabI?feature=shared
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    NOFNAK: :) známá firma!
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    MULTICAT: Pobavilo mne, že ačkoli jsem viděl jen obrázek a nikoli nick toho, kdo to postoval, věděl jsem, že je od Tebe :-)
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    CAMKA
    CAMKA --- ---
    LIMETA: zrovna jsem si googlila Váchalovu Ďáblovu zahrádku, četla si o Krvavém románu a pak otevřu nyx s otevřeným tímto auditkem a ty tady tohle? To mě až trochu vyděsilo, ale potěšilo a pobavilo taky dost...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LIMETA: záleží, jakou oblast ta mozková příhoda zasáhne
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Leoš Suchařípa po mozkové příhodě načetl legendární Váchalův Krvavý román. Který člověk i herec dokáže hrát a deklamovat, takto po mozké příhodě? Aby mu bylo takto rozumět? https://vltava.rozhlas.cz/josef-vachal-krvavy-roman-kniha-po-ktere-uz-nemusite-cist-zadnou-jinou-8565862?player=on
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    Prekvapive bylo dite uspesne vyexpedovano na lyzak i s veskerym nutnym prislusenstvim. Pobavila nahla sounalezitost mezi nami prezivsimi (rodici), kteri jsme po zapadnuti autobusu za roh meli na tvarich stejne prestastne a vitezne vyrazy. Dva si dali i placaka. Jednou nam budou strasne chybet. Ale ne dnes, ne dnes :-D
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Náš párek v rohlíku je vlastně quiche.

CROSS
    CROSS --- ---
    Po nějaké době jsem se odhodlal a zkusil se zbavit nějakých skříní skrz tržiště na Facebooku — a ono to normálně dopadlo, jako mezi civilizovanými lidmi. Potěšilo a překvapilo.

(Někdo se ozval. Ti, kdo se ozvali, si přečetli popis a skutečně chtěli to, co jsem nabízel. Nikdo se neptal na blbosti. Na čem jsme se domluvili, to i platilo. Týpek nakonec přijel v domluvenou dobu a opravdu vybaven k odvozu dvou skříní, a ty si i odvezl. A nezkoušel smlouvat na poslední chvíli.)

Vlastně i pobavilo: v psané komunikaci kupující začínal každou zprávu „Tip top“. Jak se ukázalo, dělá to i v rozhovoru tváří v tvář. :-]
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    MLIKARNA: to vyjde ;-)
    státní svátky vycházející v tomto roce na pracovní dny:
    1.1.
    29.3.
    1.4.
    1.5.
    8.5.
    5.7.
    28.10.
    24.12.
    25.12.
    26.12.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Vyzvedla jsem si dárek k Vánocům. <3

LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    JOPS: může začít od příštího - na Velikonoce je v pátek státní svátek, v červenci 5.7. taky ;-)
    JOPS
    JOPS --- ---
    MLIKARNA: to je dobry, to uz si muzes zacit za tri tydny vybyrat vsechny patky do konce roku :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam