• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    ERRTU: Provokace!
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    RAGNAROK: vazim 63kg ;)
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    ERRTU:
    strejc si takhle taky dopraval a uz neni
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Velmi mě potěšilo, že jsem se dnes konečně nejedla.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Poklady z půdy ;)

ERRTU
    ERRTU --- ---
    ja nevidim jediny duvod proc by dospely vydelavajici a samostatny jedinec... nemohl sezrat dva obedy po sobe!
    umiram prezranim. ale umiram stastny. nelituju niceho!
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Že má Bowie v Paříži svou ulici

Paris honours David Bowie with his own street | World News | Sky News
    https://news.sky.com/story/paris-honours-david-bowie-with-his-own-street-13044382
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOVOVAMINCE: To to s tou kandidátkou na přítelkyni šlo hodně rychle :)
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Mám úplně novýho synovce! :)
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Dnešní den je dobrý, ráno velké uf a teď jsem domluvil obchod, který by záviděl i Leli "Ale nekupte to, když je to tak výhodný".

"Leli: Tak v tomhle sem se překonal. Jedna bota mě stála pět korun. Umluvil jsem je. Utopil jsem jejich námitky přívalem mý vůle, až jí podlehl i sám vedoucí Vetery.
    Franc: A nejsou všecky levý?
    Leli: No, jasně, že sou levý, jináč by ste je přece nemoh koupit tak lacino. Jedny si vode mě vezměte. To není na přespolní běh, ale do dílny na stání u verkštatu, aby nezáblo."
    JONY
    JONY --- ---
    že na krmítko přiletěl dlask
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Je taková zima, že do zahrady přišli kosové na hlohyni, kterou jim tu pěstuju.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Tak dnes šla dcera na druhý kolo talentovek.. to že se do druhýho kola dostala, tak jako s tím se počítalo(prd tomu rozumím, ale holka fakt umí), ale že se dnes ráno dokázala probudit a dokonce sama dorazit na místo včas, tak to je teprve pocit k nezaplacení!!! Ta holka už fakt není malá (rozuměj, konečně není tak marná)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SAMOUT: ja tě obdivuji, žes to udělal celé. Po assi 12 státech mi došlo, že tam jsou všechny a klikala bych hodinu. Tak sem to vypla.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    156/186, z toho jsem se 2x uklikl a drtiva vetsina tech, co mam spatne, byla o jeden stat vedle. Jeste to se mnou snad neni tak hrozny...
    Najděte na slepé mapě všechny státy světa - Aktuálně.cz
    https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/najdete-na-slepe-mape-vsechny-staty-sveta/r~0e7d0d36740411eea9eeac1f6b220ee8/
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Ale tak znáte to, na střední škole jsme experimentovali všichni. Jen nechápu, proč je u toho fotka dětí šplhajících v tělocvičně.

ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    MARASAN: a když dojdou škrabky, dá se krásně použít větší kus Dupla
    SUMIE_DH
    SUMIE_DH --- ---
    Lidi kterym reknete co maji udelat a oni to presne do puntiku splni. Takhle krasne zabaleny vzorky co mi poslal jeden typek z druhy strany sveta, to si snad vyfotim a povesim nekam jako vzornej priklad.
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Kdyz to tak čtu vedle, tak rozhodnuti vypadnout na celej leden do jv asie. V pětatřiceti stupnich tu zimu snáším líp.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam