• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TRISSIE: Strýc Pepin approves.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    dávat mývalovi cukrovou vatu je kruté!
    ale... jako... no půjdu do pekla, pobavilo :-)

Tricking my pet raccoons with cotton candy
    https://www.youtube.com/watch?v=HyOVlp_6L-I
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    motorovka Stihl MS 311
    XARGH
    XARGH --- ---
    BAAL: jo, ten je na nobelovku :DDD
    BAAL
    BAAL --- ---
    Danko je fakt boží, slovácí mají nejen hezčí prezidentku ale jako bonus mají i vtipnější fašounky, Tomio má kam růst:)

👔 Ťažký týždeň: O tom, ako sa začal nový rok | Aktuality
    https://youtu.be/9CcBJowVQHg?t=456
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: vidis a me sralo, ze se musim prestehovat do konce ledna z bytu
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Vida. Staci na jednani prijet mondeem a ne cernym mercedesem aby kazdej hned nezacal zmrdsky resit, kde jsem na to jako chudej truhlar vzal a ze najem bude muset bejt najednou vyssi a mame konecne dilnu i se smlouvou, v Praze a za dobry prachy. Parada. Akorat druhy stehovani truhlarny za mesic a pul..navic v minus peti stupnich bude celkem pain..ale to dame. Mam radost.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Posíláme si s kámošem kozy a dost mě to baví (ano, mám ráda jednorozce).

FINSON
    FINSON --- ---
    KOVOVAMINCE: Stříkačka jako stříkačka.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Rainbof mi rozchodil sluchátka a to jsme se ani nemuseli potkat. Už zase můžu poslouchat hudbu. Hurá!
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    SABRIEL13: Dnešek přinesl zatím zejména fakt hnusnou bolest hlavy, takže to tady za chvíli zavřu a pojedu do svýho sklepa ležet v posteli.

Ale potěšilo mě, že jsem moc neuvažovala, jak to přervat, a prostě jsem napsala šéfový, že mi není dobře a potřebuju odpoledne off. Normalizuju pro sebe odpočinek a nepřetahování se. Ta práce má prostě výsledky.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Já mám bělmo!
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Přežila jsem včerejší den a ten dnešní se tváří mnohem přívětivěji.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Je pátek po týdnu, který jsem strávila v kanceláři a taky spoustou jiných věcí, a já jsem se po mnoha týdnech opravdu dobře vyspala.

Malý sklepní café bar, mikroprojekt, který jsem impulsivně navrhla, získal podporu, a začal žít vlastním životem dřív, než jsem si toho všimla, a já jsem teď správkyní hezkého koutu internetu.

Večer jdu ven s mužem, který přinesl respekt do mého života, a budeme prostě jen tak mluvit a existovat, protože je málo bezpečnějších ostrovů v moři světa.

A zítra potkám někoho, s kým možná napíšeme další kapitolu, because we're all stories in the end, eh? Just make it a good one.

A pak půjdu tančit, kromě jiného s mužem, který přinesl příběhy do mého života. Na místo, kde jsem roky nebyla, ale které neodmyslitelně patří k mému začátku.

A mám fantastický nový vysoký boty, a oblíkla jsem si TU nejlepší sukni, a musím si utáhnout křivák, protože mizím před očima, ale pod tím hrozně moc sílím.

A hraje mi v uších Phill Collins a já myslím na to, jak jsme tehdy seděli v Cash Only a já jsem ho slyšela poprvé po letech od doby, co jsem ho jako malá slyšela v polospánku v autě.

A až vystoupím z metra, tak budova, ve které pracuju, bude růžová svítáním a vestibulem bude vonět sladký pečivo a v kanceláři bude ticho a klid, a já si udělám mátovej čaj.

Jsem zvědavá, co tenhle den přinese.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Hezky se to zastavilo na hranici mordoru. Tak teď si jen přát hodně umrzlejch rusáků

BALAENA
    BALAENA --- ---
    EMAET: no jo, ale tam je to špatně. podle Bible "největší z nich je láska"
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    :D
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    EMAET: ale ne pro ty kapříky v nich :))
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ERRTU: Jsou to rybníky, Skutek bude stačit vypustit...
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    BLOWUP: jinak, Ken zemrel kratce po natoceni toho filmu 2022 na ALS.

What Happened To "The World's Best Stereo System?" - Aftermath
    https://aftermath.site/the-worlds-best-stereo-system-what-happened-ken-fritz
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam