• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    TEKKIT: ale chloroform furt funguje :)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    SCHWAB: :DDD Sbírka motýlů už dneska holky neohromí!
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    TEKKIT: já jsme před rokem kupoval dvoupatrový hajzprkénko s brzdou a dost dlouho mi pak reklamy cpaly hajzlprkénka ve stylu "mohlo by vás zajimat"

Asi jakože když jsem koupil jedno, tak budu chtít určitě další? Nebo že je sbírám?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TEKKIT: To spíš znělo jako do hračky na baterky pro tebe :))
    Já se prostě jen trošku bavím tvou vtipnou reakcí... aneb když se nepodaří vtip. Pardon :))
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    NELLAS: ježíšek přinesl dětem nějaký hračky na baterky. Ale jako mail v podstatě ""jak jsem si užil ten nákup"? ach jo...ale pobavilo no
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Jsem od maminky dostala zápisník s monsterou. A mám jasno, kam si zapíšu poznámky z tohohle výletu.
    A taky mě těší, že mám nejlepší mámu na světě.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TEKKIT: Do čeho jsi je probůh potřeboval?
    XARGH
    XARGH --- ---
    zasuta vzpominka na kamos z detstvi, kdyz predvadel uchyla (s teplou dikci a koktanim) "Mmmmohhl bych, eEee, pHosiiiim dostat tshi tuZzzzkhoveee baterky?"
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    koupíš tužkový baterky v Datartu a přijdou ti 3 maily jakej jsi měl pocit z toho nákupu...

Husina po celým těle, erekce, sucho v puse, zpocený dlaně...celou cestu domu jsem běžel, protože jsem se nemohl dočkat až se polaskám se svým novým klenotem!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TRISSIE: Strýc Pepin approves.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    dávat mývalovi cukrovou vatu je kruté!
    ale... jako... no půjdu do pekla, pobavilo :-)

Tricking my pet raccoons with cotton candy
    https://www.youtube.com/watch?v=HyOVlp_6L-I
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    motorovka Stihl MS 311
    XARGH
    XARGH --- ---
    BAAL: jo, ten je na nobelovku :DDD
    BAAL
    BAAL --- ---
    Danko je fakt boží, slovácí mají nejen hezčí prezidentku ale jako bonus mají i vtipnější fašounky, Tomio má kam růst:)

👔 Ťažký týždeň: O tom, ako sa začal nový rok | Aktuality
    https://youtu.be/9CcBJowVQHg?t=456
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: vidis a me sralo, ze se musim prestehovat do konce ledna z bytu
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Vida. Staci na jednani prijet mondeem a ne cernym mercedesem aby kazdej hned nezacal zmrdsky resit, kde jsem na to jako chudej truhlar vzal a ze najem bude muset bejt najednou vyssi a mame konecne dilnu i se smlouvou, v Praze a za dobry prachy. Parada. Akorat druhy stehovani truhlarny za mesic a pul..navic v minus peti stupnich bude celkem pain..ale to dame. Mam radost.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Posíláme si s kámošem kozy a dost mě to baví (ano, mám ráda jednorozce).

FINSON
    FINSON --- ---
    KOVOVAMINCE: Stříkačka jako stříkačka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam