• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    SALVATOR: na jeho obhajobu musim rict, ze jsme chodili do stejne prace byt jinych oddeleni... a oni to tam opravdu nemaji lehke...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ERRTU: On se Fionor z nějakýho důvodu smazal, asi se v tom dál nechtěl šťourat, což chápu. Ale psal, že sou malý a ticket u nich má funkci spíš připomínky na ne tak důležitej požadavek. A jako jo, ok, jestli jim to funguje, budiž, i když si pořád myslím, že tickety využívat důsledně má obecně spíš pozitiva. Zvlášť když si vzpomenu na svoji zkušenost z mapy firmy, kde support zajišťovali přímo vývojáři. Ale to je problém jejich IT, ne můj.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    SALVATOR: zejmena kdyz pouhou prochazkou skrz vyrobu clovek nabere takovych tech "jeee kdyz te vidim, prosimte..." asi dvacet a zadavatele jsou nasledne v soku ze supportak (ktery je na ceste resit neco uplne jineho ceho ma plnou hlavu) toho prinejmensim pulku zapomene a zbytek pochopi jinak, neb uzivatel pri ustnim zadani pripomina zdenka nejedleho v podani ladislava smojlaka. ale ja jsem tedy na chalupu jezdil. :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: To jsem nemohla tušit :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NELLAS: S největší pravděpodobností nečekal, já tam nejsem sám, žejo ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: Ok ok, my ten kabel nemáme. Jako jasně no, požádat někoho dalšího je taky cesta. Ale pak by čekal teda než dopíšeš analýzu :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NELLAS: Někoho poprosit o zadání místo něj. V ticketovacím systému je funkce "žádost za někoho jiného".
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NELLAS: Zadat přes telefon. Pracovní prostředí s přístupem na náš intranet, odkud je ticketovací systém přístupnej na dvě kliknutí tady má v telefonu taky každej.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NELLAS: Připojit se na LAN. Každýmu u nás na jeho stole trůní dokovací stanice připojená kabelem.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: Jenže jak ti má udělat ticket, když mu nejde WiFi?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Uvařila jsem dneska tak dobrý těstoviny s kuřecím masem, že i to z našich dětí, který normálně nejí maso, chtělo kuřete přidat :-)
    Creamy Garlic Chicken Pasta | Gimme Delicious
    https://gimmedelicious.com/creamy-garlic-chicken-pasta/
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Vedlejší diskuse mi pripomnela tenhle old gem. Good ol’ internetz (:

[ORIGINAL] Youtube Haiku - Compilation #1
    https://youtu.be/zUnVLELDzzI?si=sdoLgATR6MFuxUEU
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    FIONOR: Jako na rovinu, bez ohledu na pracovní prostředí nebo filozofii řízení si nejsem úplně jistej, že má kdokliv kdekoliv v IT support zrovna v lásce bafání zpoza rohu, nedej bože tahání za chlupy, ale you do you.

Za mnou, když přišel tuhle postarší kolega přímo do kanclu, že se mu ntb nepřipojuje na Wi-Fi, tak sem ho taky neposlal do hajzlu a ten airplane mode sem mu vypnul, i když mě zrovna vytrh ze psaní analýzy, ale čistě ze slušnosti a protože ho mám rád. Nadšenej sem z toho fakt nebyl. Filozofie nefilozofie. Dyby to hodil do ticketu, nepotrvá to vo moc dýl a já moh v klidu dopsat odstavec.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Fakt mě pobavilo tohle:

[FIONOR @ Nejlepší hlášky hlody a kecy]

Protože jestli ajťák neni úplný jelito, tak může člověk škubat za pubický ochlupení jak chce a stejně se dozví, že na to má udělat ticket. My totiž úplně milujeme, když na nás někdo vybafne zpoza rohu a vypálí na nás nějaký issue k ešení.
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    NOFNAK: Hm... za chleba? 😁
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    NOFNAK: :)

NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Hodně mne baví péct chléb, od sypání surovin, přes pozorování, jak kyne, po chvíli, kdy ho pokládám na rošt.

NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    NIAN85: Půjčíš kamaráda?
    BAAL
    BAAL --- ---
    3 dny v New Yorku 🇺🇸
    https://youtu.be/g_nCQCZ_UbA
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    Budu mit vyzehleno! Kamarad se mi sveril, ze je zehleni jeho konickem. Tak jsem mu s sebou pribalila cestovni tasku s kosilema :-D
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    MICHELLEDANIELS: "miláčku"? když už to někdo přeložil tak snad "broučku"!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam