• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    CERNYRYBIZ
    CERNYRYBIZ --- ---
    KAKIHARA: fun fact: Lenin se francouzsky pise Lénine. Viz CERNYRYBIZ
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    KAKIHARA: Hanoi. Byl jsem tam loni a místňáci tam rozjeli autodrom pro děti... za prachy... Jsem se smál, jak bují kapitalismus leninovi pod ksichtem :)

KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Vincent: They call it a Royale with cheese. Jules: A Royale with cheese. What do they call Lenin? Vincent: Well, Lenin's a Lenin, but they call it Le Nin.

(It aint much, ale mam v sobe asi sesty hanoisky pivo…and am kinda proud of it :)

VIDA
    VIDA --- ---
    Jdu z pošty, svítí sluníčko, tak si na chvilku sednu na lavičku a pochvaluju si, jak je pěkně. Pak koukám, kdo se to pomalým krokem blíží - bosá pani v takovym háčkovaným body nebo v plavkách s háčkovaným batůžkem. Jinak na sobě nic. Nezírala sem sama. (Pani to neregistrovala. Je myslím nevidomá.) Po pár metrech se u ní zastavili měšťáci, jestli je všechno v pořádku. Asi se znaj. Ještě jí doporučili, ať se moc netoulá, že to přece jen fouká.
    Vlastně se mi líbilo, že občas umíme projevit takovej hezkej přístup k jinakosti.
    Pak sem si narazila čepici víc přes uši, natáhla rukavice a vyrazila k domovu.
    Jak by řek Varel Frištenský: "Von zas takovej hic nejni."
    JONY
    JONY --- ---
    Tenhle ňuňu kanál s netopýry

Mr Belgrave’s Banana
    https://www.youtube.com/watch?v=6EqUqacEows&t=43s
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Chudáčci - ta holka se toho fakt nebojí :)
    SITH
    SITH --- ---
    Bála jsem se že se mineme. Nesehnala jsem bochník chleba
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    By se mohlo vejít i do [Náboženské vtipy aneb i Bohové mají smysl pro humor] , ale zas to Brno no…

BOBESH
    BOBESH --- ---
    jako ja to vim, ale netusim proc mi to musi McDonald pokazdy pripominat. uz po nekolikaty cislo objednavky: 000 :)
    SITH
    SITH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tu duhu mi olajkovala jen sama sympaticka devcata a chlapci! ;))
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Byli jsme včera na tomhle. Je to skvělý.
    ŠMEJDI ÚTOČÍ / Janek & Natálka & kol. | NoD
    https://www.nod.roxy.cz/events/detail/839/smejdi-utoci-janek-natalka-kol/2024-02-21
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Hledám na YouTube nějaké ukázky z Dobře placené procházky a když napíšu dobře, tak mi hned jako první vyjede Dobře vycpaný bobr.
    What? :")
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Dostala jsem hlad, došla do kuchyně a neotočila jsem se na patě a zase neodešla. Místo toho jsem v klidu dýchala, prošla v duchu všechny výmluvy jako „měla bych to nechat někomu jinému“, „je to práce navíc“, „bude z toho špinavé nádobí“ a „musím teď zrovna nutně jít dělat něco jiného“, odkývala jsem si je a pak jsem si stejně udělala smoothie z půlky banánu, čtvrtky jablka, kiwi, jogurtu a vody a dokázala jsem ho vypít. Jsem skvělá.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    LUSINDA: Hel, víš co, mě by se takto situovaný dům líbil :D
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    FB algoritmus mě má rád.....to mám za to brouzdání po realitách

GANDHI
    GANDHI --- ---
    Bob Marleykorn - “Could You Be a Freak on a Leash”
    https://www.youtube.com/watch?v=XgIu2xcIJ6w
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    EZECHIAS: To jsou dekády do minulosti, bohužel, obraz už dávno neexistuje (byl rozebrán a kolchozníci utraceni).
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    ATUARFIK: Nemas par fotek? To by me potesilo :]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam