• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    SALAMAN: a ještě bude platit vyšší odškodné... taky sice furt málo, ale aspoň tak.

Když před lety Kubera, v té době ještě starosta Teplic, označil Feriho po párměsíční spolupráci na teplické radnici za dobytka, tak se spousta lidí mohla zbláznit, co si to Kubera dovoluje. Nikdo z Feriho pozdějších kolegů už to takhle nahlas neřekl, ačkoli to museli vědět...
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Holandská pošta, evidentně tam beoru uplmně něco jinýho než na český poště.

Objednávka z holandska, prodávající vytvořil 16/04/2024 dopravu (ještě ale neodevzdal zásilku) - předpokládané dodání na adresu v ČR - 15/04/2024 - 17/04/2024 - respekt! :D

Pošta převezme zasilku, předpokládané dodání - ten samý den.

Zásilka překročila hranice, předpokláddané dodání - nelze říci.

:)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SH_PANDA:

MAZDA 5, 2.0i 16v, 7-MÍST, 6-RYCHL., TEMPOMAT | Auto LIVA
    https://www.autoliva.cz/1778-mazda-5-20i-16v-7-mist-6-rychl-tempomat
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    SALVATOR: co si vybral nakonec?
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    NOFNAK: stoji za to se podivat i na ty bonusy a poslechnout si taky ty bonusovy podcasty. EPIC!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Jak je žena nadšená z auta, který sem nám vybral.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Že bude seriál Shogun vytvořený dle mé velmi oblíbené knihy dobrý jsem tak nějak doufal. Nicméně, nejen, že skvěle vystihuje důležité detaily příběhu, ale zkusil jsem se na něj dívat s Ní a je z něj stejně nadšená jako já (nebo to tak dobře hraje, aby mi udělala radost, každopádně win win).
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    SAMOUT: katalánci by jí měli děkovat za to, že přivezla déšť
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Internety jsou plny toho, ze v Katalansku 3 roky poradne neprselo a je tam katastrofalni sucho, procez moje zena vyrazi na vylet do Barcelony, tesi se na vecerni prochazky mestem, and guess what 🤣🤷‍♂️🤦‍♂️?

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Suprově jsem se vohákla a zašla si do kina.
    :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Fallout seriál nejen že vypadá, že bude dobrej, ale navíc tam hraje Ella Purnell ♥️
    Jen škoda, že to je od Amazonu. Zrovna těm se mi svý prachy úplně cpát nechce.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    že tu korelu z Heroldových sadů, co tam už několik dní poletuje, dnes ráno chytli.)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    Tesim sama sebe. Uz nevypadam jako velryba. A prestavam vypadat jako salam. Mam o deset kilo min, nez jsem mela v srpnu. Jeste par tydnu a budu uplne spokojena.
    SM3
    SM3 --- ---
    USA schválila pomoc UA 😘❤️
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Máme novou knihovnu ❤️
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Po výletě do zemědělského muzea jsme se stavili v indické restauraci. Platím útratu s diškrecí 1400,-. Pán připraví terminál, koukám na částku a zároveň přikládám hodinky. V tu chvíli mu dojde, že je tam 11400,-.
    I pan číšník si toho všímá a s mnohými omluvami počítá, kolik mi má vrátit a místo vrácení platby na kartu odpočítávání hotovost z kasy. Nakonec mi vrací 12500,- a až po dvojitém přepočtu si bere zpět těch 2500,-
    Mám teď nadbytek hotovosti.

SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Vydarenej vylet a nadherny graffiti jako bonus :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam