• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    ERRTU: no já teda mám práci, kde si pustím ten svůj milovanej blackmetal s technem a vůbec se nepatám nikoho na to jeslti mu to vadí - a pokud to někomu vadí, tak se mu směju že je netolerantní, pokud to někdo kvituje, tak to přepínám, protože s ním nechci sdílet to co mám rád. nic víc v tom nehledám :D

    no pro mě je na tom hezjké tohle - polarizace kterou přiživují snad uplně všichni ze všech stran a ano covid ukázal, že to zábavné může někdy být i ubíjející a nekonečné. Takže jo, kdyby mistrovství trvalo do skonání našich dnů jsem první kdo lobuje za uplněj zákaz sportu nebo možná i pohybu.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    OPERAHYPNO: tohle je v podstate ukazka toho co me vadi. "vzdyt jsou to krasne situace" no me proste rozhulakana tramvaj nebo rev pres tri patra jako krasna situace neprijde no. je to na stejny urovni jako kdyz ja zacnu v praci nahlas vsem poustet svuj milovany death-grind (coz spousta lidi vubec nerozeznava jako hudbu) a budu tvrdit ze to jen nechapou a musej si to naposlouchat, pak se jim to zacne urcite libit. ne, nechapu to, nikdy jsem se o to nesnazil a nikdy nebudu. nevidim duvod. klidne si na to chodte kdyz vas to bavi, me to najem nezvedne, jen kdyby to slo ohleduplneji...
    nic, tohle tu muzem tocit mesice, proste sem rad ze jsou ty svatky sportu a bratrstvi za nama a hotovo.
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    ERRTU: ale ono to vytváří nádherné situace. osobně bych nikde po venku neřval, ale doma na televizi to si rád zařvu, taky od čeho jinýho ty vobejváky máme?

    Včera sem například mezi těma třetinama přejížděl tramvají skrz letnou a zrovna dohrála sparta - ta jedna juchající tramvaj lidí v dresech jedoucí v čase kdy všichni ostatní seděj u vobrazovak a volaj uplně jiný jména a hesla byla taková vtipně uzoufalá.


    VYHULENY_UFO:kolegom já nehledám filosofii v hokeji a řvaní na tv, jen se mi líbí, jak to lidi sere a nebo se tomu oddávají. radši se s někym pohádám o tom, že je to štrejc, kterej si sám není schopnej zavázat boty přes panděro, ale přesně by věděl jak to maj hokejisti hrát, než o tom jak to hází babišovi s okamurou.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    HAR4NT: ¯\_(ツ)_/¯
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ERRTU: akorat zavidis, ze jsme mistri!
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    OPERAHYPNO: ale prdlajs intelektualni povysenectvi :D nad urovni poklesle zabavy, no ty vole, malem mi spadl kaviar do spinetu :D jedine co chci je aby neravali po nocich, netroubili jak na svatbe a nemeli pocit ze s nima musi zpivat a slavit celej vagon metra ve kterym jedou ¯\_(ツ)_/¯
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    OPERAHYPNO: pane kolego, hrozna myslenkova sracka. proste napiste, ze je hokej pod vasi urovni a na sracky se nekoukate. nebo na nej nekoukejte, ale filozofii ve sportu nehledejte.
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    mě na hokeji nevíc baví to , jak to nějakou pseudo-intelektuální menšinu sere, a jak má pseudo-znalecko-sporotvní většina s nutnost veřejně sdílet své názory.
    Ty první většinou neváhají světu dát najevo, jak moc jsou nad věcí, že oni ještě neviděli ani minutu z daného zápasu, že k nim veřejné veselí nedoléhá, protože jsou opevněni hradbou knih od Sartrea a především Deleuzeho, a pocitem obrácené ostrakizace - já sem bůh a celý svět ať jde stranou - sami sebe staví nad úroveň pokleslé zábavy mas. Vedle toho vobyčejňáci, který držej huby celej rok a melou s nima akorát, když se picnou na silvestra, najednou maj pocit, že to kolem žije těma jejich tématama - že každej člověk na planetě si pamatuje, jak se kdo v který třetině otřel o puk a podobně. A ty mudrlují nádherně.
    Vlastně je to celý nádherný tahle dichotomie a mrzí mě, že to skončilo - sportovní utkání jsou něco jako války mezi národy našeho věku a polarizace společnosti na motivu názoru na sport, nebo umění je mnohem lepší než třeba, když se tak děje v rámci geopolitiky.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ERRTU: gramaticka kvalita nize uvedeneho prispevku, jeho slovosled, nutnost zminit ze hektar je ctvercova plocha vymera, a ostatni uchylky, jsou primo umerne tomu jak kvalitne jsem se dneska vyspal...
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    zaplat pambu za ty dary. nejvic me na tech fanouscich sere to jejich presvedceni ze musime slavit vsichni. kdo nefandi neni cech. v tom pripade jsem gronsky Inuit protoze jakekoliv sporty, zejmena ty zalozene na dvou skupinach honicich se za kulovym objektem me nechavaji netecnym. nikdy jsem nepochopil jak muze v jednadvacatem stoleti stale fungovat princip "chleb a hry".
    konecne skoncilo sousedovo rvani, konecne skoncila nahodna skandovani do ticha spiciho mesta ve tri rano, falesne zpivane proto-choraly v provedeni tricleneho vokalni a na slupky zliteho peveckeho sboru, konecne si ti nejchytrejsi z nas sklidi ty ctverecni hektary ceskych vlajek ze svych fabii. konecne!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Nebušická základka má dobrýho češtináře.

    Dostupné i bez účtu na FB:
    👍 Jak... - Základní škola a mateřská škola Praha - Nebušice
    https://www.facebook.com/skolanebusice/posts/pfbid0bgMmoDdh5mxMfnn6miATNNNomCqGU7kBHDGEZCLqrG3J9hssEWmY9ssKYJ5r2hGhl
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    Odborníci na hokej co vylezli z děr
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Tak mi právě volali ze ZŠ kam jsem hlásila syna, že se uvolnilo místo a jestli ho chceme. No jasně že ho chceme!!!

    A jelikož nás nevzali ani do spádové školy a mladej fakt chtěl, protože je matematická a umí vařit bezlepkovou stravu, tak jsem prostě nadšená.
    Obě děti se dostaly na školu kam chtěly, ještě v tomhle přeplněným roce, to je snad zázrak!!!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Když je tu všude tolik hokeje, tak to rozředím svou dva roky starou vzpomínkou - pobavilo totiž znovu:

    "Chlapec ve vlaku se mě zeptal, jestli si myslím, že morčacie sušené maso opravdu obsahuje morčata. Že prý by ho určitě přešla chuť.
    Chvilku jsem přemýšlela, že mu tu domněnku potvrdím, ale asi bych nezvládla udržet vážnou tvář."
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    chudak! :D

    Jakub Voracek
    @jachobe
    Vcera jsem bohuzel ve svem tweetu udelal chybu. Seznam Zpravy jako zpravodajsky web nemají s nazorem pana Soustala nic spolecneho. Jeho nazor byl zverejneny na blogu Seznam Medium.

    Seznam.cz
    @seznam_cz
    Děkujeme, pane Voráčku, za upřesnění. Přejeme českému hokeji mnoho dalších úspěchů a celému týmu nerušené oslavy 🍾Za http://seznam.cz/ Aneta
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ENDER: nepral! ale jen ten pan Soustal! :))



    ale o to ani neslo. spis o to, co rekl J.V. predtim a jak to ted potvrdil .)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ENDER: asi mel pan Soustal drzou otazku na naky tiskovce. No, tak ted to ma!:))
    ENDER
    ENDER --- ---
    BOBESH: Co mu udelal seznam? :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Voracek v nejakym rozhovoru:

    Jsi v něčem, z tvého pohledu, boomer?

    JV: Úplně ve všem. Nemám sociální sítě, pouze twitter, kam přidám třeba jeden příspěvek za dva měsíce, a to ještě, když mám v sobě šest kousků – takové to, co ti leží na srdci, ale většinou to neřekneš, tam vyplave.

    a dneska na twitteru :D

    Jakub Voracek
    @jachobe
    Pane Soustal seznamzpravy jdete do prdele a posílám pozdrav!!

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam