• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    NIAN85: Já šel takhle před lety z chemošky po Karláku a slečna mi nabízela ke koupi kytku proti rakovině, tak jsem jí taky řikal, že dík, ale že už jednu mám.
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    Kamarad si ke me prijel na coming out po telefonu. Byl uklidnen, hluboky nadech a kdyz vzal do ruky odhodlane mobil, v duchu TBBT mu nabizim teply napoj. "To je dobry, ja jsem teplej dost :-D."
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Série 'Sabriel je nadšená z lidí v metru' vol. nevimkolik:

Emařka! Je jí tak 16, má příšerně obarvený vlasy na černo, patku, triko s lebzničkama, řetězy na kalhotech a takový ty bulky tenisky s růžovejma tkaničkama.

Mám pocit, že jsem znova na základce. Miluju!
    SITH
    SITH --- ---
    v Čině měli problém s nedostatkem vody v turisticky velmi navštěvovaném Yuntai Mountain, tak to vyřešili vcelku zajímavě. Prostě tam navrtali díru, zavedli potrubí a ženou tam pořád vodu odjinud, aby měli turisté co fotit :)

x.com
    https://x.com/unlimited_ls/status/1798687082069553474

Yuntai: Hiker finds pipe feeding China's tallest waterfall
    https://www.bbc.com/news/articles/cp99l9gpzwgo

GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    DEADSLUT: když jsi to rak hezky napsala - jít do kopru už na seznamu máš, viď?
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    DROOPI: Věkově (k padesáti?) i postavou fakt jinde, a vypadal, že v tý base klidně bejt mohl:) Asi jen nějaké názorové prohlášení či filosofický komentář ke kvalitě dnešního světa:)
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    DEADSLUT: nebyl to ten kluk co dela vtipny videa PRUYEM ? Taky dela na stavbe, plesatej,.kolem triceti, namakanej?
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    ATUARFIK: Mam! Peprnej kopr. Ale taky mam vokurky skoro hotový (mocný dík nyxu, uplně mě ta nálož dostala!) a rozpracovanou další část na téma kvantová mechanika.

A taky mě pobavil dneska pán na stavbě, co měl na jedný ruce obřím písmem a stylem jako z basy vytetováno PRŮJEM, a od tý doby přemejšlim, co to tak mohl mít za nápis na tý druhý ruce, která nebyla moc vidět. Bohužel jsem se styděla zeptat.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    jako kazde volby; cibulka.net. strana ktera ma stabilne delsi nazev nez pocet kandidatu :D cely program jako nazev strany :)
    uvedomil jsem si, ze co jsem vzal do svych volebnich paratu prvni listek, byl se mnou. neco jako volebni verze cimrmanu.
    jestli nekdy budou v teto zmucene zemi nekdy volby vypadat tak, ze se nebudu muset bat, tak mu to tam jednou v zivote hodim.
    za tu vytrvalost. snad se to stihne, je mu triasedmdesat... takze hodne sil a aspon do sta let!
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    NAVARA: S poštovným za krásných 213 USD - 4800 CZK. No, nekup to! A to ještě nepočítám DPH a CLO. Takže nakonec za 5800.

Nepotřebuju :-)

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    DEADSLUT: Mně připadá, že se místo práce na okurkách poflakuješ na nyxu. Že ty máš KOPR? :)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    DEADSLUT: Já jsem si to nedopatřením smazala.

Když už ses v té situaci octla, neodkládej to, nedávej tam stopku. A kdyby ti v hlavě opravdu nastala okurková sezóna, běž si dát pauzu na lože, nebo si dej skleničku. Bez stopky.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Právě mě potěšilo, že mi Nacitalka sdílela ve stories na Ig můj poslední obraz a ještě mi k němu dala super koment. :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    TRAGED: For your convenience!

STARSHIP TORCH – SpaceX Store
    https://shop.spacex.com/collections/accessories/products/starship-torch
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    NAVARA: Dej pokoj!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    TRAGED: Na to abys to potřeboval nemusíš kouřit :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    STARE_CASY: JJ, ještě že už nekouřím, takže TO nepotřebuju! :-)
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    GREGI: tenhle merch na konci přenosu taky velmi pobavil.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam