• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Po čtyřech hodinách v nákupním centru jsme měli nakoupeno naprosto všechno, co jsme potřebovali, od oblečení přes drogerii, léky a další věci nejenom na dovolenou.
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    S muzem sledujeme holky v krataskach a tileckach a trochu se to zvrhava a on se na me najednou podiva a rekne “ale ty ses tady stejne nejkrasnejsi”
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Ta radost mojí neteře, když jsem jí k osmým narozkám dal moje staré yamaha klávesy. :)
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    SUCZKER: Fotr si kdysi dopisoval s nigerijskou princeznou. Ještě že byl tak počítačově retardovanej, že by jim ty prachy nedokázal poslat, protože neměl bankovnictví, a všechno řešil na pobočce :D
    KURE
    KURE --- ---
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    OCTOPUSS: mě to přišlo od ředitele policie Mgr. Jiřího Zlého, nejdřív jsem si myslel, že to je vymyšlené jméno, pak jsem zjistil, že to je skutečně ředitel dopravní policie a pak navíc, že má podle novinových článků zřejmě menšinovou sexuální orientaci, tím více mě to pobavilo.

Chvilku jsem si s nimi dopisoval a pak jsem si navrhnul alternativní trest (který mi vymyslelo ChatGPT), který měl spočívat ve sledování určitého počtu hodin zcela legitimního erotického obsahu na zcela legitimním serveru a že jím pak napíšu esej o tom, jak jsem se z toho poučil, a chtěl jsem, aby stanovili správný počet hodin.

Ale vůbec neměli smysl pro humor a furt jenom odepisovali, ať urychleně zaplatím :(
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    HOWKING: tohle budu posilat do prace misto omluvenky. Prostě mi rekli, že se mam vratit.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Čelem vzad a pochodem chod! :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Smíchov :))

ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    SCHWAB: Přesně! V prvni fázi člověk reaguje na dětský křik stylem "sakra, co se to děje? Uff, to není moje dítě", v druhé fázi už rovnou spikleneckým pohledem směrem k partnerovi "hehe, někde někomu něco řve", nakonec pak přijde nostalgická fáze "jeee, hele, někde něco vřeští, to je krása, pamatuješ?" No a soudíc podle tchýně pak ještě někde číhá čtvrtá fáze "co je to tu za kravál, pani, ukázněte si toho rozmazlence, takhle se moje děti NIKDY nechovaly!"
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    než jsem se dostal k tomu, abych napsal, co mě pobavilo nebo potěšilo, tak mě pobavilotěšilo to dlouhé souvětí.

Nicméně jsem sem šel se zjištěním (pobavujícím - to převažuje. Nejde o to, že vlákno "zjištění" spolusprávcuje ten fanoušek bombardování dětských nemocnic):

Před pěti lety mě štvalo a obtěžovalo, když někde brečely, kňučely, kňouraly, otravovaly malý děti.

Dneska je mi to úplně volný, pokud nejde o moje produkty :)

se prej řiká že vlastní prdy a vlastní děti nesmrděj, ale to je hovdina imo (vlastní prdy mi stále neva, ba naopak, ale vlastní řvoucí děti? to je zlo.)
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Jsem rád, že jsem vybral dětem poměrně sportovní příměstský tábor Krav Maga.
    Navzdory zjevnému odporu ex i prvorozeného, který tam nastoupil už s apriori odporem, který trval první dva dny, byl druhorozený celou dobu nadšený a nakonec se v druhé půlce chytil i starší a s nadšením vyprávěl zážitky. Bylo to krásně vidět na fotkách, kdy se ještě v úterý mračil na celý svět a na posledních je samý úsměv.
    Přitom až do čtvrtečního rána jsem se cítil naprosto pod psa s ohledem na to, jak mi to dával synek sežrat.
    Ach někdy jde jen o to překonat prvotní nechuť k pohybu.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Kéž by to byla pravda.

Russian pilot handed over data of those responsible for the strike on Okhmatdyt Children's Hospital - Militarnyi
    https://mil.in.ua/en/news/russian-pilot-handed-over-data-of-those-responsible-for-the-strike-on-okhmatdyt-children-s-hospital/
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    system nakupu dalnicnich znamek. jaka to krasa uzivat system jednadvacateho stoleti, oproti rakousko-uherskemu skanzenu s nazvem ceska posta.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Pes, co se v noci v bouřce vylámal z kenely, se našel; když jsem ráno volala místní MP, dali mi číslo na hlídku, která pro něj právě jela, takže jsme si mohli dát sraz u silnice. Popadla jsem děti a vyběhla ještě v pyžamu. Policajti byli skvělí a usměvaví („Občanku asi nemáte, co?“ a „Nic neproved, sežral jim tam zbytky a šel spát.“) a pamatovali si, že před dvěma lety jsme měli na pastvině ohrádku pro batole, a koukali, jak vyrostlo. Ptali se jí, jak se jí tu líbí, a když zjistili, že nejvíc ze všeho se těší do Mirákula, zařídili nám volný vstup, a sice jsme se tam zvládli dostat jen na tři hodiny, ale tentokrát jsem si to užila i já, vlezla jsem v šatech pod vodopád, dívala jsem se, jak moje dítě šplhá drátěným tunelem pět metrů nad zemí, aby se dostalo k veliké skluzavce, měli jsme kuličkovou zmrzlinu a vafle na špejli a pizzu a naučili jsme se rozeznat vosu obecnou od vosy útočné a všechny tři děti měly takovou radost a já jsem měla radost a cestou domů jsme sbírali třezalku a řepík a řebříček, prostřední sám skvěle zvládl krizovou situaci u ovcí a ta hrdost z něj úplně sálala, pak jsme telefonovali Axovi a vyprávěli mu, jaký jsme měli den, a když potom nejmenší usnula, zjistila jsem, že děti neznají Červeného trpaslíka, tak jsme se podívali na první dva díly a oni brečeli smíchy a pak jsme s prostředním šli venčit psy a povídali jsme si o tom, jestli je vesmír dost nekonečný. Jsem šťastná.

I přesto, že mi v noci po hodině křižování tankodromu a hledání psa zůstalo auto viset zadním kolem v díře. Nejstarší už se nemůže dočkat, až si zítra sedne za volant a my ostatní budeme tlačit. Dneska byl dobrý den.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NOFNAK: tak ty bych si dala zase ja. Vyměním rajcata za utopence :))
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Po delší době jsem z důvodu nutnosti zpracování špekáčků dělal utopence. Po předchozích dvou pokusech, které měly rozporuplné výsledky jsem si fakt nebyl jistý.
    Nicméně alespoň dle mého názoru, se povedly znamenitě.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam