• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Základ pro další záhon! Po dešti se to ryje jedna báseň. :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "One of the most distinguishing features of human speech is displaced reference, or the ability to discuss objects and events not physically present at a given time. [...] A new study led by researchers from Scotland’s University of St. Andrews suggests orangutans can “talk” about the past, too. [...] The team’s findings, published in the journal Science Advances, revolve around seven orangutan mothers tricked into thinking they’d spotted potential predators. [...] [The orangutans] raised the alarm did so after waiting an average of seven minutes. [...] Lameira tells Science that the orangutan’s ability to wait before responding to stimuli is a sign of its intellectual capacities."

Takže takové to, jak s někým mluvím a projevuju se jako úplný tydýt, a o tři dni později mě při čištění zubů napadne trefná odpověď, znamená, že jsem génius!

Jinak tedy představa dvou vážených vědátorů, jak pobíhají po Sumatře v prostěradlech natřených napruhovano ("two scientists, Adriano Reis e Lameira and Josep Call, draped in sheets featuring tiger stripes, spotted patterns and various colors."), mě pobavila.

Orangutans Are the Only Non-Human Primates Capable of ‘Talking’ About the Past | Smithsonian
    https://www.smithsonianmag.com/smart-news/orangutans-are-only-non-human-primates-capable-talking-about-past-180970827/
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Že přijel a bylo to skvělýýýýý <3
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Bude další díl Kladiva na čaroděje. Už jsem fakt ani nedoufala <3
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MAR_TINA: Ráno je prázdná tůň a břehy jsou bílý.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    FINSON: Ráno je podmět.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    darovana forma na babovku
    tesim sa na jesenne pecenie <3
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    OCTOPUSS: tak! Jedu do areálu šroubáren, dám si černý lak, samo sebou :)
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    BERRUNA: Ten ladící lak :D
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Posnídat pochoutkový salát, po otevření článku s Milošem Malaníkem jsem si ho hodil na tričko, ten člověk je neskutečná stoupa. A ještě mu dají pod fotku popisek že tam dělá třicet let. On baví, ale to nemohu úplně říct.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    FINSON: znáš to...

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    FINSON: já budu v pořádku, dám si kávu! :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    MULTICAT: Kdo bude ráno v pořádku? Návštěva? >:-)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    SALVATOR: kámoš, dva metry, přišel jednou s monclem na což druhý reagoval otázkou "no ty bláho, kdo tam dosáh?"
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Přijela milá návštěva a už mám doplněnou zásobu kávy, ráno bude v pořádku.
    :)

BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    HOWKING: Areál Šroubáren Libčice nad Vltavou ;)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    BERRUNA: Landek?
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Dnešní výstava a uhelná zmrzka s M&M ♡

HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    LIMETA: přijel, ale jen o pár minut a byl jsem "crewboss" takže jsem si pozd. příchod nenapsal a dělal jsem jako že jsem přišel včas. 😏

Jinak teda ta věc s těma grafiťákama mě poměrně dost netěšila, nejen proto že jsi se tomu musela věnovat a neměla čas na mě, ale já na to mám asi dost nepopulární názor a myslím si že grafity k železnici patří, líbí se mi to (narozdíl od hnusnych špinavých a smrdutých vlaků, které máme) a nemyslím si že ten řidič vlaku měl právo kvůli těm pár uličníkům zapříčinit zpoždění vlaku. hlídat grafiťáky NENÍ jeho práce a to jak vyskočil z vlaku a začal je nahánět po kolejích mi přišlo až přes čáru. Co kdyby ho při tom sejmul nějaký vedle projíždějící vlak? btw. od čeho mají čd ve vlacích ty otřesné sekuriťáky?
    ... nemůžu si pomoct, ale grafity nepovažuji za ničení majetku. uffff muselo to ven.
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Včera mě mile potěšil tenhle horror z dílny mnou momentálně nejoblíbenějších Youtube komiků. Za mě 4*
    MILK & SERIAL (FOUND FOOTAGE HORROR FILM)
    https://youtu.be/pbzGQ1lszv4?si=bDnaPdUUSaBafhZc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam