• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    RANDOM_NIGHT: Savioor of the universeee..tuduududu.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Zaklínač! Ááááááá!
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    Učím se na státnice, den miliontý první

Pokud chcete bej spokojení ve vztahu je dobrý splnit tři podmínky (Reis, Patrick)
    se zkratkou PVP.

pečování (pocit, že nás má rád a zajímá se o nás)
    vzájemná úcta (projev přijetí a uznání druhého)
    porozumění (víme, že nás druhý zná, ví, co prožíváme a po čem toužíme)

Já: pokud toužíte po stabilním vztahu, je dobré s partnerem hrát PVPčko. Doufám že ESO, a ne WOWko :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    gamescom 24
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    !!#CenZůůRa#!!

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MULTICAT: já se k tobě normálně budu muset pozvat na návštěvu, protože záhony prostě neumím!
    teda jako rýt jo, ale ne tak hezky osázet jako ty.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    "Stará fridrichovská armáda byla v ohledu velení velmi autoritativní a spoléhala na svou vynikající železnou disciplínu. Vojáci uměli dobře pochodovat, ve svých těsných uniformách a parukách vypadali hezky, ale jediné, co opravdu znali, byl strach z tělesných trestů. "
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Z_RYBY_KOST: je to legenda a popravdě nebylo moc okamžiků kdy to jindy vyfotit, už jsem to stihl poslintat při placení.
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    DRABICZ: To si ale jako musim udělat i doma :D To je boží a skvělá fotka :)
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    DRABICZ: tvůj výraz mě jednoznačně přesvědčil, že je to opravdu lahůdka mezi lahůdkami! :)
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Z_RYBY_KOST: Český Krumlov, bufet v linecké ulici, maj na to snad i monopol, zkrátka kdo neochutnal, nepochopí....
    Bufet v Českém Krumlově se stal přes noc hitem. Zaujal řízkovým chlebíčkem - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/rizkovy-chlebicek-svacina-bufet-linecka-cesky-krumlov.A240222_084548_ekonomika_vebe

Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    DRABICZ: Cože? To je jakože to... Ne, to je spíš jakože... Nebo spíš to... Tak já nevím. Ale asi to chci.
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Chlebíček na řízku - je to fakt lahůdka, jež má mezi lahůdkami své místo!
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    No love!!!!

Ta holka je skvělá!!!

Frázování, flow, barva hlasu...všechno.

A ještě podmaz z next episode!

Queen Omega - No Love Dubplate - Little Lion Sound - Next Episode
    https://youtu.be/DdWM2TbPxUM?si=oAnPB4hEpY1S_UhQ
    TRIX_XIRT
    TRIX_XIRT --- ---
    Příjemně překvapila kola s trochou čili nebo tabascem.
    ATROPOS
    ATROPOS --- ---
    Že papalášstvo už trofejní vraždění tak netáhne: “O myslivcích se dlouhodobě mluví jako o mocné lobby – poslanci jim dříve naslouchali už jen proto, že měli ve svých řadách mnoho lidí s mysliveckými zkouškami. Na přelomu století jich bylo napříč poslaneckými kluby i několik desítek; dnes je to výrazně méně, podle odhadů pouhé jednotky.”
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Cesta do Brna z té díry, kde bydlím naprosto bez komplikací za 2:15, té průtrži mračen navzdory. Parkování přímo před Vidou a pěkně ubytování.
    Pánská jízda, jak má být.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Základ pro další záhon! Po dešti se to ryje jedna báseň. :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "One of the most distinguishing features of human speech is displaced reference, or the ability to discuss objects and events not physically present at a given time. [...] A new study led by researchers from Scotland’s University of St. Andrews suggests orangutans can “talk” about the past, too. [...] The team’s findings, published in the journal Science Advances, revolve around seven orangutan mothers tricked into thinking they’d spotted potential predators. [...] [The orangutans] raised the alarm did so after waiting an average of seven minutes. [...] Lameira tells Science that the orangutan’s ability to wait before responding to stimuli is a sign of its intellectual capacities."

Takže takové to, jak s někým mluvím a projevuju se jako úplný tydýt, a o tři dni později mě při čištění zubů napadne trefná odpověď, znamená, že jsem génius!

Jinak tedy představa dvou vážených vědátorů, jak pobíhají po Sumatře v prostěradlech natřených napruhovano ("two scientists, Adriano Reis e Lameira and Josep Call, draped in sheets featuring tiger stripes, spotted patterns and various colors."), mě pobavila.

Orangutans Are the Only Non-Human Primates Capable of ‘Talking’ About the Past | Smithsonian
    https://www.smithsonianmag.com/smart-news/orangutans-are-only-non-human-primates-capable-talking-about-past-180970827/
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Že přijel a bylo to skvělýýýýý <3
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam