• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    JELLY
    JELLY --- ---
    Dozvěděla jsem se, že mě má můj šéf fakt rád. On je skvělej a vážím si ho..snad nám to vydrží takhle sluníčkový🙏🏻
    JONY
    JONY --- ---
    V Českých Budějovicích museli strážníci důrazně upozornit ženu na zákaz koupání v rozvodněné řece Malši u Velkého jezu, kde již platil první povodňový stupeň. Jedenatřicetiletá žena se jim svěřila, že jí lákala síla vody při koupání. Strážníci poté dohlédli na její odchod a vyzvali ji, aby svůj riskantní kousek již neopakovala.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    To říká o roztomilostech V. :)
    Ňuníček maličký!
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    JONY: vypada jako ňuňíček.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Potěšilo, že z toho výběru co byl, jsme do práce nabrali tu holku z FAMU - ve srovnání s konkurujícími kluky to měla v hlavě srovnané, věděla, co chce, a anekdoticky mám zkušenost, že ženy jsou lepší střihačky a mají i lepší cit pro detail při technické kontrole.
    Lidi z FAMU u nás nevydrží přehnaně dlouho (mají puzení jít dělat vlastní projekty a jen se vrací se zakázkami), ale v tomhle případě to vypadá, že se rychle zaučí a mohla by alespoň dva roky zůstat.
    Jsem zatraceně rád za každou posilu do týmu, co není jen mrtvá váha - a tahle posila vypadá spolehlivě.
    JONY
    JONY --- ---
    Průběžně mě baví strakapoud malý, který tu někde žije a dlouhodobě úspěšně uniká vyfocení. Ať se člověk jak snaží jakmile sáhnu po mobilu nebo foťáku, tak zmizí. Zkoušejí to i švagr se synovcem, kteří jsou vášniví ornitilogové a mají víc trpělivosti než já, a také bez šance.

Fotka je z Wikipedie. Oproti běžnému strakapoudovi je tenhle velký cca jako vrabec a je to náš nejmenší datlovitý pták.

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Devadesátiletá seniorka se na procházce dostala až na skálu v Divoké Šárce. Pomohli jí policisté i hasiči | Týdeník Policie
    https://tydenikpolicie.cz/devadesatileta-seniorka-se-na-prochazce-dostala-az-na-skalu-v-divoke-sarce-pomohli-ji-policiste-i-hasici/

WTF! :D V takovýhle kondici bych se vysokýho věku ochotně dožil :D
    TRIX_XIRT
    TRIX_XIRT --- ---
    China Airlines poskytují zajímavou asistenci :D

NEI
    NEI --- ---
    A občas pobavím i sama sebe. :)

NELLAS
    NELLAS --- ---
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    že moje pubertální dcera konečně přestala považovat koupelnu za nepřítele lidu.. a dokonce si ten bordel z koupelny uklidila a bez keců! To jsou už vánoce??? nebo co..
    ACKO
    ACKO --- ---
    To avokádo, co jsem právě sežrala, bylo naprosto božský. Škoda, že u nás takový nekoupím. Jo Sardinie, tady holt jsou k mání radosti života ve velkým.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Sbohem Družbo. Ropovod TAL navyšuje kapacitu, projekt iniciovalo Česko - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/ropa-ropovod-mero-tal-plus-terst.A240910_160035_eko-zahranicni_ven?zdroj=ekonomikah_hp
    Ropovodu IKL slaví 25 let, ČR zbavil závislosti na ruské ropě
    https://oenergetice.cz/ropa/ropovodu-ikl-slavi-25-let-cr-zbavil-zavislosti-na-ruske-rope

oenergetice vidi dale nez idnes, ale i tak mluvi o vlade, ale ja si moc dobre pamatuju i kdyz jsem byl jeste nactiletej, kdo na to mozna i nejvic tlacil, protoze uz tenkrat ty rusky mrdky znal... Vasku ty jsi byl proste kral... (a nemyslim tu dnesni proruskou filcku)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    FIDA: tak P. je ještě malej. Furt mu přijdu cool :)
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    To slovo viselo ve vzduchu dost dlouho... klobouk dolů, že dokázala najít jiné označení. Já bych tu sebekontrolu neměl.

FIDA
    FIDA --- ---
    MULTICAT: já si k tomu zase pro změnu od toho svého vždy vyslechnu, že jsem emo a fakt trapná:D
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Syn: "Mami, víš že Dušanovi Vlkovi vyšla nová deska?"
    Já: "Jo, vím, můžeme si ji poslechnout."
    Syn: "Mám rád Dušana Vlka, líbí se mi slovenština. A nejraději mám tu jeho desku Babí léto v podzemí."

To je boží. Snad mu to vydrží.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam