• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ADRIENE: Taky jsem si ten nejstarší nechal kvůli fotce :)
    ADRIENE
    ADRIENE --- ---
    Sweet 15 ;) aneb stěhujeme se a děláme pořádky..
    Pravěk no, datum vydání 1998. Posílám máti a ta se mě ptá: "Jakto, že máš stary pas? Se ma odevzdávat, ne?" LOL
    Je to rebel

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Neplánované mimořádnosti" na webu Českých drah. Znamená to, že mají i plánované mimořádnosti? Nebo neplánované běžnosti? Každopádně dobrý jméno pro kapelu.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    RANDOM_NIGHT: manzel mi uz davno dal na plochu v telefonu svoji fotku, ktera ke dobra tak do gay seznamky. Na sporici mam jinou. Zakazal mi tu svoji vymenit. Kdyz tam mam ten sporic, zdesene se pta, kde mam ťuťáčka. Ehm.
    Ta fotka je priserna. Ale ma benefity. Napr.jezdivame na dovcu se svagrem a kdyz mu obcas pujcim telefon napr.kvuli mape,tak je z ni uplne mrtvici. Coz za celorocni agonii stoji:-))
    JELLY
    JELLY --- ---
    Dozvěděla jsem se, že mě má můj šéf fakt rád. On je skvělej a vážím si ho..snad nám to vydrží takhle sluníčkový🙏🏻
    JONY
    JONY --- ---
    V Českých Budějovicích museli strážníci důrazně upozornit ženu na zákaz koupání v rozvodněné řece Malši u Velkého jezu, kde již platil první povodňový stupeň. Jedenatřicetiletá žena se jim svěřila, že jí lákala síla vody při koupání. Strážníci poté dohlédli na její odchod a vyzvali ji, aby svůj riskantní kousek již neopakovala.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    To říká o roztomilostech V. :)
    Ňuníček maličký!
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    JONY: vypada jako ňuňíček.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Potěšilo, že z toho výběru co byl, jsme do práce nabrali tu holku z FAMU - ve srovnání s konkurujícími kluky to měla v hlavě srovnané, věděla, co chce, a anekdoticky mám zkušenost, že ženy jsou lepší střihačky a mají i lepší cit pro detail při technické kontrole.
    Lidi z FAMU u nás nevydrží přehnaně dlouho (mají puzení jít dělat vlastní projekty a jen se vrací se zakázkami), ale v tomhle případě to vypadá, že se rychle zaučí a mohla by alespoň dva roky zůstat.
    Jsem zatraceně rád za každou posilu do týmu, co není jen mrtvá váha - a tahle posila vypadá spolehlivě.
    JONY
    JONY --- ---
    Průběžně mě baví strakapoud malý, který tu někde žije a dlouhodobě úspěšně uniká vyfocení. Ať se člověk jak snaží jakmile sáhnu po mobilu nebo foťáku, tak zmizí. Zkoušejí to i švagr se synovcem, kteří jsou vášniví ornitilogové a mají víc trpělivosti než já, a také bez šance.

Fotka je z Wikipedie. Oproti běžnému strakapoudovi je tenhle velký cca jako vrabec a je to náš nejmenší datlovitý pták.

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Devadesátiletá seniorka se na procházce dostala až na skálu v Divoké Šárce. Pomohli jí policisté i hasiči | Týdeník Policie
    https://tydenikpolicie.cz/devadesatileta-seniorka-se-na-prochazce-dostala-az-na-skalu-v-divoke-sarce-pomohli-ji-policiste-i-hasici/

WTF! :D V takovýhle kondici bych se vysokýho věku ochotně dožil :D
    TRIX_XIRT
    TRIX_XIRT --- ---
    China Airlines poskytují zajímavou asistenci :D

NEI
    NEI --- ---
    A občas pobavím i sama sebe. :)

NELLAS
    NELLAS --- ---
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    že moje pubertální dcera konečně přestala považovat koupelnu za nepřítele lidu.. a dokonce si ten bordel z koupelny uklidila a bez keců! To jsou už vánoce??? nebo co..
    ACKO
    ACKO --- ---
    To avokádo, co jsem právě sežrala, bylo naprosto božský. Škoda, že u nás takový nekoupím. Jo Sardinie, tady holt jsou k mání radosti života ve velkým.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Sbohem Družbo. Ropovod TAL navyšuje kapacitu, projekt iniciovalo Česko - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/ropa-ropovod-mero-tal-plus-terst.A240910_160035_eko-zahranicni_ven?zdroj=ekonomikah_hp
    Ropovodu IKL slaví 25 let, ČR zbavil závislosti na ruské ropě
    https://oenergetice.cz/ropa/ropovodu-ikl-slavi-25-let-cr-zbavil-zavislosti-na-ruske-rope

oenergetice vidi dale nez idnes, ale i tak mluvi o vlade, ale ja si moc dobre pamatuju i kdyz jsem byl jeste nactiletej, kdo na to mozna i nejvic tlacil, protoze uz tenkrat ty rusky mrdky znal... Vasku ty jsi byl proste kral... (a nemyslim tu dnesni proruskou filcku)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam