• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    SAMOUT: Na to se ještě málo známe, ale pozvání na kebab a kino prolomí ledy xD Ale pokud sečou na celým Táborsku, tak nejspíš budou lítat všude v tomto okrese :)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    SEKELLE: Kde je tu?
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    SEKELLE: nezapomněls'! :)
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    MULTICAT: Dravci tu jsou celý rok, tak když zase někdy přijedeš, tak můžeme kdykoliv vzít sváču a jít s dalekohledem na posed a třeba už i bude vosy free Jesus k mání :D
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    SEKELLE: závidím! To chci!
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Poštolky, orli mořští, krkavci a další nebeští dravci. Dnes posekali louku s lupením a je tu letecký(a lovecký) den.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Přes ty okna je tak krásně vidět. Uvidíme, co bude ráno.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    OPERAHYPNO: covece, ja v techhle situacich kdy jsem konfrontovanej s nejakym postizenim pocituju spis soucit, no. Ale muj sklon k introvertismu mi presto brani vystoupit a obejmout te, zadnej strach.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    OPERAHYPNO: covece, tvuj zivot musi bejt fakt nelehkej.
    Coz je jenom dalsi priklad toho, ze kazdy z lidi ktere potkavame si v sobe nese sve vlastni peklo. Proto bychom na sebe meli byt hodni.
    FIDA
    FIDA --- ---
    že nám to klaplo a v neděli už začínáme
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Pobavilo aj potesilo vazenie u lekarky. Nejak som bola v tom, ze tie letne kila navyse zhodim na podzim, ked uz budem moct behat zase beztrestne po vonku. A ja mam naopak 5 kilo dole proti mojmu "normalu". :)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    HOWKING: Docela tone-deaf, ale beztak jsi jenom chtěl rozjet shitstorm.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Pracovník hradecké pekárny spadl do díže na těsto, nadýchal 2,7 promile - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/krimi-pracovnik-hradecke-pekarny-spadl-do-dize-na-testo-nadychal-27-promile-40489085
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    XARGH: jestli je to vážně míněnej dotaz, tak to slovo, který hledáš, je craving, a mechanismus ti vysvětlí každej odnaučenej kuřák
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    XARGH: Protoze cely tvoje veganstvi je jen poza, a kompenzujes si tim neodolatelnou chut dat si kus medium rare kravy.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Pracovník hradecké pekárny spadl do díže na těsto, nadýchal 2,7 promile - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/krimi-pracovnik-hradecke-pekarny-spadl-do-dize-na-testo-nadychal-27-promile-40489085
    XARGH
    XARGH --- ---
    OMNIHASH: tohle mě fascinuje... Pokud si ošklivim maso protoze Vražda, proč ten nutkavy zájem o jeho napodobeniny? :)
    XARGH
    XARGH --- ---
    NTR23: "polibek smrti"
    Jaromíra Soukupa :D
    NTR23
    NTR23 --- ---
    Přísaha posílá do Superdebaty ČT Jaromíra Soukupa - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/domaci-prisaha-posila-do-superdebaty-ct-jaromira-soukupa-40488972
    😂😂😂
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    konečně sauna!!! pro někoho kdo chodil několik let každý týden, někdy i dvakrát, bylo tohle období bez sauny fakt nekonečný.. o to větší radost mám že v celým saunovým světě bylo max 8 lidí, tudíž jsem tam byla sama.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam