• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    SADY
    SADY --- ---
    dog eat dog!!!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ATUARFIK: presne
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    BOBESH: A číslo kreditky a takový ty tři číslíčka vzadu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH: a uz jede! :))
    Super, chci koupit. Müzeme zorganizovat
    doruceni kuryrem DPD?

múzete uvést: své celé jméno, telefonni cislo,
    PSC a e-mailovou adresu?
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    JESTEDMAN: ne, ale seděl prdelí na dvou židlích (horní a dolní Egypt), což dokazuje i ta sloučená koruna (Pschent)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BOBESH: buď rád, že ti to neodstranilo ten link na výrobce jako externí :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    hazu inzerat na bazos. davam tam svoje tri fotky + link na vyrobce kde je x dalsich fotek produktu z ruznejch uhlu. do deseti minut pise frajer na whatsapp s divcim jmenem a fotkou! estli bych mu neposlal vic fotek, ze to chce videt ze vsech stran. to bude zase nabidka! :))
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    KOPRETKA: jooo stále to těší.. fakt tu fotku miluju..
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    KURE: ona neměla s sebou stopětačtyřicet párových tang?
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    LODBROG: ne to je jasnej vzkaz: když mě nabouráš a budeš sympaták a nebude ti vadit tuna kočičích chlupu, tak si vrzneš!
    KURE
    KURE --- ---
    JESTEDMAN: ne párové trenky jsou pro něj a jeho mumii (starou)
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    MICHELLEDANIELS: já vidím odžmolkovač

DEADSLUT: marně přemýšlím, proč měli v Egyptě párové trenky, neměl von dvě prdele?
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    NAVARA: hmm...oukej, děkuji za rozřešení záhady, byť absence alarmu mě troškuu zklamala:)) A jak a co z toho pak vyvodim?? Přemejšlim, kolik to tak může zabrat času, když jich tam dle očíslování zjevně jsou stovky (těch detektorů, hmyzy jsem ještě nepočítala)... a mám nutkavou touhu se jim přihlásit jako dobrovolník, jenom abych si do CV mohla napsat "juniorní auditor detektoru hmyzu" nebo "statistický kalkulátor mršin", nebo tak něco:D
    FINSON
    FINSON --- ---
    JOPS: Záleží, kde pracuješ...
    JOPS
    JOPS --- ---
    MAR_TINA:
    MICHELLEDANIELS:

chapu dobre, ze to asi nemam vyhledavat v praci co? :D
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MMORT7: To je pravda, sám jsi toho důkazem. Děkuji.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DEADSLUT: Spočítáš mrtvolky hmyzu nalepené na pásce :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DEADSLUT: Děkuju za tu třetí věc, to už skoro můžu jít klidně spát :)
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Že by potěšilo, to uplně ne, ale... už se tu trochu hystericky směju, že tohle je tyvole vlastně muj relativně běžnej den:D

Půl osmé ráno ve své první profesi - poslouchám u snídaně o natrženém prdelním svalu.

Přecházím do druhé profese na soud, kterej mi sám o sobě přijde jak z Twin Peaks - obložený dřevotřískou, bizároprostor i existence, do toho pravidelně rozmístěné detektory hmyzu (co jako dělaj?! Rozezní se alarm? Příště tam musim donést mouchu a zjistit to). Vyřídím pochůzku, vylezu ze spisovny, a na chodbě uklízečka znuděně roztírá kaluž krve po podlaze. Vytřeštim voči a okvětákovaná bába šatnářka jen apaticky pokýve hlavou a utrousí "nojo, padoucnice..."

A aktuálně ve své třetí profesi dohledávám, abych neblamovala děti, jestli Tutanchamona vážně pohřbili se stopětačtyřiceti párama trenclí. (pokud vás to zajímá, tak odpověď je ano)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam