• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    SITH
    SITH --- ---
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Pobavilo dost.....svoje bitcoiny prosustroval v rizikových kryptomenach.....tak chce zpátky ty co dál exmanzelce https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/karel-janecek-mariem-mhadhbi-rozvod-soud-bitcoiny.A241011_132311_ekonomika_ven
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOVOVAMINCE: Kdyz se dari, tak se dari!
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    proč se vlastně osmaženým kostkám nakrájeneho chleba říká houstička?
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    KOVOVAMINCE: hlavní, je že se nikomu nic nestalo!
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    MEMNON666: Jako každý provvěrný a správný nacista.
    Kéž by i komunisté následovali Stalina a Gottwalda.
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    KOVOVAMINCE: následoval vůdce!
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Neonacista uklouzl na vlhkém kořenu u bývalé Hitlerovy rezidence v Alpách a zřítil se do rokle. Je po smrti - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-neonacista-uklouzl-na-vlhkem-korenu-u-byvale-hitlerovy-rezidence-v-alpach-a-zritil-se-do-rokle-je-po-smrti-40492649
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    LIMETA: tak to by mě moc nepotěšilo:-)
    Mně dělá radost pán, co rozdává Metro a každý den mě pozdraví a popřeje hezký den, ačkoliv si od něj to Metro neberu.
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Dnešní sen.
    Přespávala jsem u nějaké početné rodiny, vylezla jsem si nad schody do jediného volného výklenku, lehla si do postele a najednou slyším křik.
    Letím dolů a tam minimálně čtyřmetrový, obří a pekelně strašidelný klaun s podobně strašidelným obrněným vzteklým pásovcem masakrují členy té rodiny. Sáhla jsem po násadě od koštěte a začala je mlátit. Všechnu pozornost teď příšery stočily ke mně a já vyběhla z domu a vylákala je ven. Běžela jsem tak, že jsem sotva popadala dech. Pak jsem nějaké holčičce ukradla skejt s vidinou, že budu rychlejší, ale totálně jsem se na něm rozflákala a nemohla se hýbat. Zazvonil mi budík přesně v době, kdy se nademnou ty potvory skláněly a slina vzteklého pásovce dopadala na můj obličej.

Jdu na motoráček odjíždějící chvilku před čtvrtou.
    Projdu vlak tam a zpátky a sdělím strojvedoucímu, že jsme zatím bez cestujících. On mi na dlouhé úseky se zastávkami na znamení zhasne světla ať si ještě odpočinu. Teplíčko, tma a houpání začíná působit a já hned klimbám, když v tom mi někdo chraplavým hlasem zašeptá dotaz do ucha, že tak mne konečně našel. Pán jehož obličej má k podtržení strašidelnosti osvětlený svítilnou, to asi aby cestou ke mně přes dva vozy někde nezakopnul. Málem jsem si cvrnkla :D
    Je na čase začít procházet i záchody.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Itálie se vietnamsky řekne Ý
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Že jsem našla svůj Nicorette správy.Zas tak často ho nepoužívám, ale mám s ním pocit zálohy.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    PIKKMA: pche, tam mám jedničku téměř 30 let a myslím, že tam zůstane hooodně dlouho ;)
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Uz asi pred trema tydnama jsme meli jit delat dotacky na stavbu uz tak dost kontroverzni Horacke areny tady u nas. Nicmene ten pan, ktery to mel na starosti se nejak prestal ozyvat a nebylo mozne domluvit konecny termit. Dneska z nej vypadlo, ze si behem stavby omylem zastaveli ten nejvetsi jerab a muselo se to pred natacenim uvest do poradku.. Kdybych to na vlastni oci nevidela, neuverim tomu..
    AZTEC_MIA
    AZTEC_MIA --- ---
    Dost mě potěšil vytoužený dopis ze stavebního úřadu! Po 4 měsících od odevzdání řízení zahájeno! A taky mě potěšilo, že ta děsivá vibrace u auta (odchází nám motor!!) byla úplná prkotina a oprava stála méně než jeden průměrný potravinový nákup.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Kamarád mi nabídne, že se mrkne na zesilovač, kterej asi blbne, poněvadž hučí. Nakonec se zjistí, že to není zesilovač, ale gramofon. Takže zajistí, aby můj gramofon byl v cajku.
    Dokonce mi jej nakonec přiveze až domů, s úplně novou jehlou a cívkou, a jako bonus mi věnuje svůj starej CD přehrávač.

Jo, a malou plyšovou kapybaru...

Jako realita hodných a laskavých lidí je nejvíc. Ono se to děje. Musím si začít zvykat.

Děje se mi to furt! Jedu si takhle na víkend do Antverp, na pět dní do Chorvatska na zmije, dostanu lístky na CocoRosie, potom na Berlin Manson....

Děkuju!
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Zlatá paní úřednice, která pomohla mé paní začít rozmotávat věc, která byla zamotaná.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam