• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    SALVATOR: jen bacha, Mišík i Pavlíček tu byli vyprodaní, takže kdyžtak nenechávej lístky na poslední chvíli.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: Hm a to bych měl zrovna i mít čas.
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    SALVATOR: ano, není čas ztrácet čas. Takže třeba 8.11. Dobříš :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: Na Luboše bych měl někdy zajít. Ať to nedopadne jak s Lou Reedem. Ten, když byl konečně jednou v ČR, tak sem nemoh jít a von si pak umřel.
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    Luboš Pospíšil - Tak navštiv bar (2014)
    https://www.youtube.com/watch?v=egKHNVNaEF4

...jj, přijmem ten dar s řekou ryb táhnout dál...
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Když jsem vyšla z domu, svítil na mě nádhernej Orion, strojvedoucí má hlas jako Jiří Lábus, a v jídelním voze sedí skupina pánů, co se nejdřív bavila o surströmmingu, a pak o lidech roztrhaných psy na středním východě.

Myslím, že se mě pokoušeli vyhnat od snídaně, ale spíš mě to bavilo.

Není to špatný, tyhle ranní cesty vlakem.
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Vždycky mě potěší, když ve zdraví absolvuju trénink. Euforický bod v týdnu zaručen.
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    po tříhodinovém skvělém povídání vycházím z kamarádova domu k autu a říkám, že snad cestou domů zas neodbočím blbě na tom jednom složitějším kruháči (mám vybitý mobil, takže bez navigace). Usměje se a zboří mne pohotovou větou "Vzpomeň si na slizovky, který zvládaj bludiště!". Ano, dnes jsem se od něj mj. dozvěděla o fenoménu slizovek / hlenek a úplně mne to očarovalo. Nádhernej tajem! (jo a ten kruháč jsem trefila, ha!).
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ATUARFIK: já to pochopila tak, že se dítě narodilo babysitterovi, čímž dočasně přestalo babysittování, ale teď už babysitter zase babysittuje :-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ale pry to Netflix zariznul po prvni rade :/
    MISHACZEQ
    MISHACZEQ --- ---
    DROOPI: taky jsem si rikala, jestli to po druhym dilu nevzdat a pak to zacalo bejt zabavny
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    RANDOM_NIGHT: vydrzel jsem dil a pul, mam vytrvat?
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Zatím největší Ukrajinská darda rusákům od začátku války.

Ukrajinské drony poškodily dva ruské lihovary - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/valka-na-ukrajine-ukrajinske-drony-poskodily-dva-ruske-lihovary-40493984
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Prave jsem odevzdala nedokoncitelnej projekt, co na nem zahrabavam uz rok a pul. Regulerne se to nedalo stihnout, v zadnym case a za ty prachy uz vubec, ale byla velka radost a krasa tam chodit. Ted jeste aby pojeb nebyl moc velkej, protoze spousta detailu je tam dost nahovno.
    EADENN
    EADENN --- ---
    Pravé švédské masové koule s pravými švédskými brusinkami v pravé švédské hospodě, kde prohibici nevidět ani z rychlíku.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Že mi zavolala sama od sebe dcerka a povídala si se mnou hodinu, jako kdyby věděla, jak moc smutno mi je. 💗A to ona moc nedělá, spíš jsem měla v poslední době pocit, že se mnou mluví jenom, když něco chce.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    OT_: Jaguár?
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Sousedka mi dala malou švestku, nějaký původní druh, vypěstovaný z pecky. ♡

Chci to tady celý předělat! Chci na tom proužku a čtverci půdy udělat něco divokého. Spousta kytek, keře, aspoň ještě dva stromky.
    MAMBA
    MAMBA --- ---
    ATUARFIK: No není to úplně top češtine, pravda :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MAMBA: "Měli jsme první večer s mužem od narození dítěte babysittera." Říkám si, to je chytrý, oni si pořídili ještě další dítě, aby jim hlídalo to první dítě... a pak mi tam nějak nevycházely ty věky, a pak mi to došlo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam