• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Ok. 😁

Irshad Bibi on LinkedIn: #righttools #methods #success #smartwork #hardwork #strategy | 49 comments
    https://www.linkedin.com/posts/irshad-bibi-374651332_righttools-methods-success-activity-7260316496210407424-RK6l?
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Dneska sraz kolecko zen! Svatomartinska, smecka deti, silenej srumec a nejvic sranda..20let uz.
    JONY
    JONY --- ---
    HRAFNAIN: čekal jsem, kdy někdo tohle vyhmátne. :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    JONY: královna! : )
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Zase jsme našli na chalupě. <3

KULA
    KULA --- ---
    ENDER: 50.1455047N, 14.5541704E
    ENDER
    ENDER --- ---
    KULA: Omg kde? Potrebuju na bloodborne, az te omrzi, pujcil bych si ji na 2 mesice :)
    KULA
    KULA --- ---
    Vyhazuju starou postel na smetišti a leží tam PS4, říkám si, nebudu ji brát, nejsem kentus....

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Moji sousedi - respektive prostredni generace tech trech zen ktery v domecku vedle me bydlej - si poridila novou postel. Asi tak rok se tam vyskytuje i jeden sympatickej mladej muz a nejspis usoudili ze vztah je potreba umistit na novy zaklad, whatever. Ten jejich domecek je hodne skromnej, maly mistnustky, uzky chodby a schodiste, takze si zorganizovali sousedskou pomoc s vysokozdviznym traktorem a mejma rukama. Byla to legrace, ticho nastalo az v momente kdyz jsem se zeptal proc tu postel proste nevybalili a nenanosili ji tam po castech :)

RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Chlapík byl chudák tak uchvácený výhledem, že si nahoře zapomněl odkliknout Horobraní a šel tam znovu. :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Dlho som neúspešne hľadala materiál na rozšírenie starého, nie úplne ideálneho odkladacieho priestoru na záchode. Až ma vo štvrtok náhle osvietilo a spravila som večer hurá akciu, ktorá na dosť šialený priebeh dopadla nečakane výborne. Včera sme to s pomocou dotiahli a mne tam už visí nová skrinka a polička. Mnohonásobne lepšie, použiteľnejšie a krajšie, ako som pôvodne plánovala. Už dlho mi nič nespravilo takú radosť.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: Je skvělej!
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    NELLAS: už od nich beru nějaký materiál a domluva s nima je fakt za trest. Pošleš jasné foto, rozměry, odstíny, tloušťku a oni ti to pošlou o půl cm širší s tím, že to je dobrý, že jsem to takhle chtěl. Takže teďka je bombarduju o fotky z výroby, ať jim koukám pod ruce a ideálně tu ruku abych jim vedl a už jsem to měl mít měsíc v ČR, stále to není. Jenže Pákistán je šestá nejlidnatější země na světě a tenhle obor tam zvládají i děti za hrst rýže na den, takže to zkouší kde se dá a někdo jiný než můj subdodavatel to zkrátka zkusil nyní na mne. To je problém dnešního světa, zkopírují tvůj produkt (minimálně jeho fotku z tvé stránky), vydávají jej za svý s podtrženou cenou, přetáhnou tím zákazníky a pak ti ještě drze nabídnou že si to můžeš objednat u nich. Popravdě, nejsou kopyta, částo umí velmi pěkně, ale ta časová úspora, nervy a další náklady jsou nesrovnatelné. Kolega mne tlačil do obchodního záměru, ať to beru od nich a tady to předělávám na správné a odpovídající, ale v tom nevidím smysl, navíc předělávat po někom je velmi nevděčné, když to můžu dělat od základu správně...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DRABICZ: Mohl bys u nich nakoupit levněji a pak prodávat dráž. Byl by to takový hezký koloběh :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Asi jo (tedy před přepáleným poštovným + následným clo a DPH), ale proč bych to kupoval od nich, když mi lidi platí za to, že to chtějí ode mne? To je jako přijít do VW s tím, že si ode mne můžou koupit kopii z kopie Golfa :D :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DRABICZ: A nabízí ti to aspoň levněji? :)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Víkend s V. Probudily jsme se spolu a u Grinche posnídaly jablečný koláč a černý čaj s mlékem. Teď trochu uklidíme, dáme ovečkám vodu a sůl a pak si uděláme piknik na kopci!
    TILIO
    TILIO --- ---
    NAVARA: Jjj, ale jenom tadyvtom pricesti nebojakseto. Sloveso samo o sobe by bylo jenom 'to twat'.

A kdyz uz jsme u gramatiky a Fucking... znate, ze kdyz to konci na -ing, tak je to bud anglicky sloveso v prubehovym case, nebo predmesti Mnichova... Az na mozna Reading ("predmesti" Lonndyna) to sedi uplne presne.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    TILIO: Jako sloveso tam ty dvě můžeš dát - v angličtině je "I twatted the twat in the twat" gramaticky správně :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam