• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SALVATOR: Tak jo, kdo z vás tady píše pro Novinky.cz?

Putina v Kazachstánu přivítala ukrajinská vlajka - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-putina-v-kazachstanu-privitala-ukrajinska-vlajka-40499117
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Hacker attack: in Astana, the Ukrainian flag appeared on the LED screen on the day of Putin's arrival | УНН
    https://unn.ua/en/news/hacker-attack-in-astana-the-ukrainian-flag-appeared-on-the-led-screen-on-the-day-of-putins-arrival
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Ráno vstávám a muž už má pro mě nachystané skvělé buchtičky.

NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Dnes ráno budím mladšího synka.
    Bývá to taková milá chvilka, kdy se mu nechce vstávat a já ho místo přímého rozkazu sem tam pošimrám a oba se smějeme. Na mé :
    "Půjdu ti do čaje dát med, ale potřebuji, abys šel do koupelny, abys tu zase neusnul."
    dpovídá hlasem v dokonalém napodobení tónu profesionálního korporátního zaměstnance:
    "Jo, já se tam dostavím, klidně běž."
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ATUARFIK: Megruli žádné takové zákoutí neskrývá! ;)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Překvapení, které jsem před chvílí udělala Pavlovi.
    Hodně mu vděčím, málo kdy mu něco vnutim.. ale dnes, dnes je nemocen a ja jsem mu předala balíček - nemocný singler.
    Byl dojat.
    Mám radost!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Debata ve vedlejším klubu mi připomněla, že už si asi do konce života budu plést slova "chačapuri" a "chačaturjan". Vždycky když objednávám jídlo z našeho oblíbeného gruzínského takeawaye, mě tahle moje neschopnost pobaví a pak si to pro jistotu progoogluju, abych nebyla za ignoranta.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    AXTHEB: Ale nojo pořád, furt nějaký fakta :D (jasně že máš pravdu, dělal jsem humry)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    PISKVOR: meno-toxin jako meno-pauza, ne?
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    RANDOM_NIGHT: Men-o-toxin, srsly.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Ukazala jsem sefovy pro inspiraci, co bych chtela k vanocum a krom cenove peijatelnejch kecek mi objednala i svetr za cenu? Kterou ma, alw ja bych ji za nej nedala.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    Že je nyx stále - i po tolika tolika letech - tak překvapivě poučný.
    Až to sem tam vezme dech.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    Pobavilo mě, že Tesla by mohla vyrábět tesilky a že syn od markysha nic nechytil :))

Nemusíte mě tahat za bundu, abych ještě chvíli zůstal. Vyprovodim se sám.
    SITH
    SITH --- ---
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    RANDOM_NIGHT: V mé přítomnosti nejenom že vadnou květiny, ale také umlkají ptáci a drobnější zvěř si narychlo hloubí nory. :)
    EADENN
    EADENN --- ---
    Každoroční smršť vymýšlení PFek a právě jsem vymyslel jedno geniální, až je mi líto ho použít zrovna letos a pro tohohle klienta.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    man power!

BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Tato krásná Vánoční hvězda a ilustrace od Elišky Podzimkové ;)

SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Evropa vybuduje svoji vlastní kosmickou loď Nyx. První prototyp ale ztroskotal společně s Ariane 6 – VTM.cz
    https://vtm.zive.cz/clanky/evropa-vybuduje-svoji-vlastni-kosmickou-lod-nyx-prvni-prototyp-ale-ztroskotal-spolecne-s-ariane-6/sc-870-a-231579/default.aspx
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    "But in the late 1970s, medical men were still having earnest discussions in the pages of medical journals about whether menstruating women emitted a poisonous substance called menotoxin, that made flowers wilt.”

The search for the multiple orgasm - does it really exist? | Sex | The Guardian
    https://amp.theguardian.com/lifeandstyle/2018/jun/19/multiple-orgasm-clitoris-science-research
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    (.....) sere!!!

"Hm, všim jsem si, že jsi poslední dobou pořád nějaká nakyslá nebo přinasraná..."

"Tak teď jsi tomu pomoh, tati. Řiká se, že ženy maj rády, když je chlap upřímnej. Ale nemusel bys bejt zas až tak moc upřímnej. :-)"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam