• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    SALVATOR: to se pletes. Jakykoliv mechanicky hodinky ukazujou ten cas radove hur, nez ty tvoje samsungy za 1500. Ale pro dost lidi jsou krasny. To staci:)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    já si teda nemyslím, že jsem na tom až tak blbě, ale tahle zpráva mě včera hodně nakopla do dalšího boje..)))

Ufff, jsi vole fakt boží a silná, z tohohle bych se sesypal, jak domeček z karet. A já si tu budu dělat smutno z toho, že mi nevychází vztahy. To je nic oproti tomu, čemu čelíš ty.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Fakt mě pobavily hodinky za takový prachy. Tý mojí stránce, která věci bere čistě z hlediska užitečnosti, funkčnosti a praktičnosti naprosto uniká, k čemu může bejt taková věc dobrá. Moje Samsungy z druhý ruky za 1500,- totiž ukazujou úplně stejnej čas. Ale to platí obecně. K čemu sou káry od 750k Kč vejš, když jejich funkcí je odvézt mi prdel z bodu A do bodu B, což zvládne i můj ojetý vůz nižší střední třídy mi taky nikdy nebylo moc jasný.
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    Elektrïck Mann
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    KOUDY: to stoji urcite za navstevu. Me nejvic pobavily hodinky Karla Lagerfelda - ty jsou zlaty, ale neco tak vulgarniho by Mistr samozrejme nenosil, takze je nechal natrit na cerno. Od te doby AP samozrejme dela cerny keramicky hodinky ;)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Já jsem ve vaně!
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MARKYSHA: a že mi syn volal celý dojatý, že Ukrajinci, které doučuje, se mu složili na krásný dárek, který nečekal. Mám pocity, že děti prožívají ty pravé Vánoce už teď.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Já jedu domů!
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    Pobavilo: dneska jsme se při líbání zasekli piercingama v nose. Trvalo nám asi 3 minuty, se dostat od sebe... :D
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Že ty dcerčiny neshody ve škole nejsou tak vážné, když dostala tolik dárků a že je ještě děťátko, co si umí hrát.

_ANT_
    _ANT_ --- ---
    Inventura dodelana, jedu domu a priste do prace az v lednu.
    VIDA
    VIDA --- ---
    Při registraci do Národní technický knihovny sem poprvé použila ověření přes občanku v mobilu. Za mě 10/10.
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    KURE: Tak v mazacim, ju? :-)
    KURE
    KURE --- ---
    NIAN85: ukááááž :)
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    Jsem fakt sakra dobra! Dneska zadnej pochybovac v my hlave nema sanci. Prijemne prekvapit sama sebe, protoze jsem zapomnela, ze jsem neco uz pred rokem udelala, je pred Vanoci fakt super. Po dlouhe dobe se necitim jako impostor. Jo a sef mi neshodil vanocni ouska, naopak se mu k manazerskemu dress codu libila :-D
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    MOODYCAT: Taky!
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Z hnutí ANO přišla odpověď od Patrika Nachera. „Z mého pohledu je to vysoká částka, ale nemohu se na to dívat jen z vlastní perspektivy,“ uvedl….

Tady uz se nedá dělat satira, ty politici si za to můžou sami…
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Bavi me ta bizarnost, ze mi nechutna maso, ale miluju tatarak.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    v dobe kdy me toho tesi fakt malo, tak komentar pod fotkama pocitace co jsem delal ve skupine watercooled PCs me opravdu hodne zahral u srdicka

KOUDY
    KOUDY --- ---
    BLOWUP: Vsak ja taky jedny mam :)..jen me staly normalni retail penize a vyletly na trojnasobek az za toho bitcoin boomu ve 2021 :)..ale nekupoval jsem je teda v tomhle muzeu..Tam bych se ale taky rad nekdy podival.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam