• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    87HIGHFLYER: tak přiznám se, Indii a přilehlý oblasti uplně za náš civilizační okruh nepovažuju... stejně jako Střední Východ, Japonsko nebo Nigérii.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    OMNIHASH: videl si nekdy nejakyho bohatyho inda?:)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    PALEONTOLOG: hele teplo ti bude stejne v obleku jako v teplakach vis jak...navic ty teplaky jsou pohodlnejsi. Stejne jako u tech hodinek
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    jde to posunout jeste dal, na co probuh v dnesni dobe nosit hodinky?

pamatuju jednu recepcni, jak mela na sobe jakysi pekny stroje za dardu penez a na dotaz, kolik je hodin, zapatrala na monitoru... vzpominka me bavi doted
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    SALVATOR: to se podívej na Richard Mille nebo Hublot :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    87HIGHFLYER: Heh, zrovna sem chtěl dodat, že sou navíc dost vošklivý. Ale to je samozřejmě subjektivní.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    87HIGHFLYER: to je z toho, že sme se jako civilizace rozhodli sto let zpátky, že chlapi nemaj na šperky nárok. Kdybysme jim nechali cinkrlátka, tak tahlecta tradice mechanických hodinek má stejnou penetraci trhu, jako výrobci orlojů.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    SALVATOR: to se pletes. Jakykoliv mechanicky hodinky ukazujou ten cas radove hur, nez ty tvoje samsungy za 1500. Ale pro dost lidi jsou krasny. To staci:)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    já si teda nemyslím, že jsem na tom až tak blbě, ale tahle zpráva mě včera hodně nakopla do dalšího boje..)))

Ufff, jsi vole fakt boží a silná, z tohohle bych se sesypal, jak domeček z karet. A já si tu budu dělat smutno z toho, že mi nevychází vztahy. To je nic oproti tomu, čemu čelíš ty.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Fakt mě pobavily hodinky za takový prachy. Tý mojí stránce, která věci bere čistě z hlediska užitečnosti, funkčnosti a praktičnosti naprosto uniká, k čemu může bejt taková věc dobrá. Moje Samsungy z druhý ruky za 1500,- totiž ukazujou úplně stejnej čas. Ale to platí obecně. K čemu sou káry od 750k Kč vejš, když jejich funkcí je odvézt mi prdel z bodu A do bodu B, což zvládne i můj ojetý vůz nižší střední třídy mi taky nikdy nebylo moc jasný.
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    Elektrïck Mann
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    KOUDY: to stoji urcite za navstevu. Me nejvic pobavily hodinky Karla Lagerfelda - ty jsou zlaty, ale neco tak vulgarniho by Mistr samozrejme nenosil, takze je nechal natrit na cerno. Od te doby AP samozrejme dela cerny keramicky hodinky ;)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Já jsem ve vaně!
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MARKYSHA: a že mi syn volal celý dojatý, že Ukrajinci, které doučuje, se mu složili na krásný dárek, který nečekal. Mám pocity, že děti prožívají ty pravé Vánoce už teď.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Já jedu domů!
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    Pobavilo: dneska jsme se při líbání zasekli piercingama v nose. Trvalo nám asi 3 minuty, se dostat od sebe... :D
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Že ty dcerčiny neshody ve škole nejsou tak vážné, když dostala tolik dárků a že je ještě děťátko, co si umí hrát.

_ANT_
    _ANT_ --- ---
    Inventura dodelana, jedu domu a priste do prace az v lednu.
    VIDA
    VIDA --- ---
    Při registraci do Národní technický knihovny sem poprvé použila ověření přes občanku v mobilu. Za mě 10/10.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam