• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Potěšilo mě, že jsem mohl vidět zlatá prasátka, která navíc odvádějí skvělou práci a papají odpad.

EADENN
    EADENN --- ---
    Dcera, extrémně nadšená z dárku kategorie 'Jooo to za našich časů'. Už půl dne bloudí v lese v gamebooku O Norikovi.
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Že jsem dnes po 22 dnech od operace uplavala 2200 m kraulem. Za každý den stovka. Konečně pohyb, byť ještě na nějakou chvíli jediný z těch co mě baví.
    Ale že mě berle automaticky zařadí do klubu důchodců a místo interakce s dnešními obzvláště hezkými a ramenatými plavci se na mě už od šatny vrhali pánové 70+, tak to zas až taková výhra nebyla:)
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    Baví mne naše úchylná rodina. Boží hod vánoční, zvu dceru na procházku "Pojď, ukážu ti svou píču", a ona s klidem odpoví, že jo, jen co si dopije kafe :)

Logiku to samozřejmě má:
    [PESTRYPAPOUSEK @ PŘIZNEJME SE...]
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Tohle mne velmi potěšilo. Příspěvek jsem psala já. Jednoho místního jsem přesvědčila aby ho položil. Jenže nástupiště bylo plné místních squatterů a já musela odjet.

SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    DRABICZ: Mě zase včera pobavila čistá psí radost z nové hračky, když Rita ležela na zádech a tu hračku si pohazovala ze strany na stranu a pak se na ní válela a pochrochtávala blahem xD Čistá a upřímná radost je prostě nej <3
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    DRABICZ: a vlastně i ta sebereflexe "já myslela, že jsem zlobila víc" ♥
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Čistá dětská radost - nejkrásnější emoce! Jsem hrozně rád, že jsem - tedy Ježíšek! - tomu mohl pomoci
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    LEON_KOWALSKI: zajímavé podání ruky.
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    Tak G. fakt asi bude levak! Mam radost, levaku neni nikdy dost (a navic se potvrdi teorie o vlasove spirale).
    PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    Gabi a Míša se zasnoubili!
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    RANDOM_NIGHT: Nakonec úplně tradičně v deset.
    A na ten nadšený zvuk, co si vydala u prvního darku budu vzpomínat ještě hodně dlouho <3
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    A jeste teda postromeckova session s mamá, kdy ostatni šli spát a my si dali flasku primitiva, pustili si queen live at wembley a kecali o zivote.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: Ti to sice přeřvou, ale nepřesmrdí.
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    ENDER: Jeste radsi ne :) necham to jeste chvili archivovat
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ATUARFIK: Seš si jistá?

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    KAKIHARA: To nepřebije ani armáda františků.
    ENDER
    ENDER --- ---
    KAKIHARA: Uz jsi ho otevrel?!? Mas video? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam