• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    ...degrade my alarm experience. Degrade my alarm experience. Fakt by mě kurva zajímalo, jak si muj telefon moji běžnou alarm experience tyvole představuje :D

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ENDER
    ENDER --- ---
    Letos jsem byl chytry a poridil jsem na auto celorocni pneu, jen je blby, ze mam pravdepodobne 2 sady kol a obul jsem to na ty plechovy misto na hlinikovy.
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Předpremiéra Teplouše (boží), a že v Oku maj dobrý točený nealko pivo.
    A v nočce (kterou jsem nejela bůhvíjak dlouho, čili to mě těší taky) banda velmi mile rozjívenejch mlaďochů a bylo fajn sledovat, jak si na těch pár sedaček posedaj na klín podle toho, jako to vyjde a s kým zrovna vedou konverzaci, jedno jestli holka na klín klukovi, naopak, nebo libovolná jiná variace. Prostě to vůbec neřeší. A když o kus dál přistoupil asi-spolužák, tak se navzájem taky poobjímali všichni, aj hoši s hošima. A bylo strašně příjemný sledovat, jak i když se baví kolečko kluků kus dál od holek, tak... si spolu kámo prostě povídaj. Bez špetky takový tý namachýrkovanosti nebo nějakýho mačovství čí předvádění, který mi u pubertálních kluků přišlo tak nějak nevyhnutelný a u starších ročníků pořád dost častý. Prostě kluci, co si povídaj. Takhle příjemnou a navzdory piclosti a rozjívenosti zralou skupinovou dynamiku jsem neviděla hodně dlouho:)

Pak teda začali pět nějaký dost vtipný variace na lidovky, a to už mě parchanti nasrali:D pač prej "ztište to, pani se nám směje." Vám dám paňy, holoto:D
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    ERRTU: u nas v ustavu mame radi tenhle

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Poprosila jsem o pomoc. A byla vyslyšena. Přátelé jsou nejvíc.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ERRTU: tohle je super, jak i ten rybi kat vypada jak mroz:))
    UNUX
    UNUX --- ---
    [*] INFORMACE [*]

20250103 tavrana.cz funkční vyhledávací zrcadlo

ta vrana
    https://web.archive.org/web/20250103191101/https://tavrana.cz/search

ERRTU
    ERRTU --- ---
    87HIGHFLYER: prebijim :)

LODBROG
    LODBROG --- ---
    ERRTU: Fakt zfilmujou Loba?!?!?!? Tak to jsem zvědav!
    Na toho už jsem zapomněl, že existuje :P
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    A k te nostalgii je samozrejme nutne pridat muj nejoblibenejsi

87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    ARGANNAH: docent inženýr Zlo, CSc. Tak si tu zkoušku příští týden zopakujete
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    HOWKING: Ach! Docent Zlo! 🩶🩶🩶
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    jako ja chapu ze lidi nejsou. ale nabizet mi jako ajtakovi z prahy mega-lukrativni nabidku, jit delat ucetniho do vyvojarske firmy v bratislave, tak tohle je zatim top :D
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Tak vytisknout, pastelky a omalovávat!

ERRTU
    ERRTU --- ---
    tyvoooleeeeee!!! jako za me by byl nejlepsi danny trejo... ale pred dvaceti lety no.

Jason Momoa se vrací do DC jako šílený Lobo | Novinky | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/novinky/9255-jason-momoa-se-vraci-do-dc-jako-sileny-lobo/
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    https://www.novinky.cz/clanek/krimi-mladik-v-krnove-ubil-k-smrti-bezdomovce-telo-s-kamaradem-schovali-do-vypusti-v-rece-40503001#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Mno - "pobavilo" - tak jak moc Vás můžě něco pobavit když dojde na něco tak tragickýho...

"...mladšímu muži hrozí za vraždu až 20 let ve vězení nebo výjimečný trest..."

Bitch, čistě teoreticky můžu mít dneska trojku se Scarlett Johansson a Charlize Theron a donutit Radku Třeštíkovou aby se na to koukala, whats your fucking point?
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    KOUDY: I lego může být...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    VIDA: Naprosto chapu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam