• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    zvuky sněžení na procházce. Vločky pozorované na rukávu černé hladké bundy.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Prave jsem jel v tomhle mrazu a snehu ve svem vyhratem kocarku kolem fronty snad 200 lidi, kteri cekali u nejakeho outletu a musel jsem pribrzdit a vyfotit si to..Uplne me to rozesmalo a chvilku jsem nechapal jestli se mi tenhle bizar nezdal.

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ERRTU: To by bylo hezké, ale ať dělám co dělám, vstávám furt takhle:

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Mikulcova a Forejt v týmu a Puncochar se prerekne "gratuluji kluci... teda pardon, kluku a holko" :))
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    DEADSLUT: kdyby sisi nedegradoval alarm mohls kazdej den vstavat takhle! :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tak sem to nakonec slupnul za par dni jak malinu!
    zadejte si do guglu "squid game" je to i s tou rikankou ;)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Hahaha .)

How Far Can a Tesla Cybertruck ACTUALLY Tow? We Compare It To a Diesel Truck!
    https://youtu.be/HIs8zudJFzg?si=O-xRuwK7dXPMyxNZ
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    DEADSLUT: to ja si umim predstavit celkem dobre - muze te postupne se zvysujici se hlasitosti jemne probudit, coz trva pomerne dlouho. Nebo ti dat ranu do palice zpusobujici infakrt, coz dost setri baterii :D
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    ...degrade my alarm experience. Degrade my alarm experience. Fakt by mě kurva zajímalo, jak si muj telefon moji běžnou alarm experience tyvole představuje :D

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ENDER
    ENDER --- ---
    Letos jsem byl chytry a poridil jsem na auto celorocni pneu, jen je blby, ze mam pravdepodobne 2 sady kol a obul jsem to na ty plechovy misto na hlinikovy.
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Předpremiéra Teplouše (boží), a že v Oku maj dobrý točený nealko pivo.
    A v nočce (kterou jsem nejela bůhvíjak dlouho, čili to mě těší taky) banda velmi mile rozjívenejch mlaďochů a bylo fajn sledovat, jak si na těch pár sedaček posedaj na klín podle toho, jako to vyjde a s kým zrovna vedou konverzaci, jedno jestli holka na klín klukovi, naopak, nebo libovolná jiná variace. Prostě to vůbec neřeší. A když o kus dál přistoupil asi-spolužák, tak se navzájem taky poobjímali všichni, aj hoši s hošima. A bylo strašně příjemný sledovat, jak i když se baví kolečko kluků kus dál od holek, tak... si spolu kámo prostě povídaj. Bez špetky takový tý namachýrkovanosti nebo nějakýho mačovství čí předvádění, který mi u pubertálních kluků přišlo tak nějak nevyhnutelný a u starších ročníků pořád dost častý. Prostě kluci, co si povídaj. Takhle příjemnou a navzdory piclosti a rozjívenosti zralou skupinovou dynamiku jsem neviděla hodně dlouho:)

Pak teda začali pět nějaký dost vtipný variace na lidovky, a to už mě parchanti nasrali:D pač prej "ztište to, pani se nám směje." Vám dám paňy, holoto:D
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    ERRTU: u nas v ustavu mame radi tenhle

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Poprosila jsem o pomoc. A byla vyslyšena. Přátelé jsou nejvíc.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ERRTU: tohle je super, jak i ten rybi kat vypada jak mroz:))
    UNUX
    UNUX --- ---
    [*] INFORMACE [*]

20250103 tavrana.cz funkční vyhledávací zrcadlo

ta vrana
    https://web.archive.org/web/20250103191101/https://tavrana.cz/search

ERRTU
    ERRTU --- ---
    87HIGHFLYER: prebijim :)

LODBROG
    LODBROG --- ---
    ERRTU: Fakt zfilmujou Loba?!?!?!? Tak to jsem zvědav!
    Na toho už jsem zapomněl, že existuje :P
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    A k te nostalgii je samozrejme nutne pridat muj nejoblibenejsi

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam