• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Čokoládová vejce od kuřat maransek. Jejich první.

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ALESH: Musím říct že mě až fascinuje tvoje selekce toho, jaký "národy" si zaslouží batikovanej přístup a jaký ne.

LUSINDA: A jedno batikované "ejchuchů" nakonec :D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    CUKI
    CUKI --- ---
    SITH: To není jen štěstí, koukni se na tu k-ci. Tohle byl prosíravý návrh.

Ta zídka pomohla naprosto neskutečně. Plechová krytina s přímými žlaby taky. Stejně tak jako absence dřevin na pozemku.

Po zajímavost asi 90% domů chytne při takovýchto požárech od okapu kde se usadí poletující částečky. V Austrálii už na to mají normu.

A i když stavba vypadá netknutá, nemusí být zdaleka bez úhony. Minimálně zasklení půjde na výměnu. Hádám, že tam bylo poměrně teplo, dole pod tím autem to bílý bude hliník? Taje při 660°C a tam muselo být i u země mnohem víc když dotekl takto daleko.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Příběhy po narkóze :))

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Pobavil dnesny hodne "zivy" sen. Bola som mrtva a striedavo ma videli rozny ludia, takze sme spolu hezky pokecali. :)
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Celou noc jsem strávila na Fidji.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SITH: navíc budou mít docela dlouho klid od sousedů:)
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    Celý dnešní večer. Nejlepší večer jaký mohl být. Zvláštní přijít do hospody plné lidí, protože přišli na koncert a znát tam nejméně půlku lidí. Asi znám docela hodně lidí. Mnoho mých světu jsou vlastně nějak spojený jejich hudbou. A bylo to úžasný a krásný. Jiný a stejný než za starých časů.
    Ach. To byl tak krásný večer
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    každejch čtrnáct dnů, co jdu z odběru plazmy, se zastavím v knihovně a za bůra koupím vyřazenou knížku.

teď tu mám Kukuřičné lidí, Guatemala woe
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    KARLOSK: Já ti to odpouštím.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Kamarád y Los Angeles odpověděl, a jsou s celou rodinou v pořádku. A taky napsal, že jsou "10 km od požáru" - jojo, už je to skoro dvacet let, ale jak jednou navštívíš Evropu, ovlivní tě to na furt. (Nebo si není jistý mou inteligencí a radši mi to převedl.) :)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Debata o koších....je pátek!
    EADENN
    EADENN --- ---
    Že na letošní PGT přijedou Ashbury Heights.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Máme ,,VIP,, místa, protože se mu nějak podařilo koupit lístky po tom, co už bylo vyprodáno..!!

A celé to bylo super!
    SITH
    SITH --- ---
    někdo měl štěstí

DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Dnes mne pozdravila slečna, jediné pojítko můžou být akce s dětmi nebo nyx, takže pořád přemýšlím, kdo by to mohl být. Nicméně mne to potěšilo :)
    VIDA
    VIDA --- ---
    Zjistila sem, že se do knihovny v LibraryThing daj nahrávat knížky naskenováním ISBN přes mobil. Nefunguje to u všeho, ale je to pro mě fak game changer. domácím knihovnám zdar.
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Nejlepsi damsky dychanek, probrano vsechno od deti po sukani, kimci prej epicky a dostala jsem domaci chleba. A zejtra pokracovani v jinym osazenstvu. Love it.
    ALESH
    ALESH --- ---
    ALESH: ale jako ma to svoje hranice, fakt bych si uz rad odpocinul, ale ted nas zatahli na mistni svatbu, primo na parket. Pomoc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam