• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ERRTU, MAR_TINA: vy byste si mohli podat ploutve (pun intended) s mejma dětma, ty taky frflaly, ale mně a manželovi to chutnalo! :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ERRTU: moje pořadí je a) kari b) thajské c) dle druhu ryby
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    TRISSIE: v tomhle jidle jsou pro me tri veci absolutne spatne.
    a) thajske
    b) rybi
    c) a v neposledni rade kari
    snad uz jen pridat houby... :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    PETER_PAN: yessir!
    Uvařeno do 20 minut: perfektní thajské rybí kari - Forbes
    https://forbes.cz/uvareno-do-20-minut-perfektni-thajske-rybi-kari/
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    zaslechnuto v Triloparku:
    -a když maj ty trilobiti žaludek v hlavě, nemůžou si omylem sežrat mozek?

Holčička s naprostou krizí identity, nejistým hláskem:
    -Takže když ptáci jsou vlastně dinosauři, tak my všichni tady jsme taky dinosaurus??
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    TRISSIE: No tak se podel o recept.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SALVATOR: Ja ju milujem :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    našla jsem recept na thajské rybí kari, co chutná zrovna tak jako v thajské restauraci, kam chodíme z práce na oběd! :-)
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    Dnes jsem si užila gilotinu a sekání hlav zombíků, hlavy byly poté uloženy do vykopaného hrobu, ten byl finálně ozdoben pavučinami. To vše mi v rámci Minecraftu dopřál kamaradcin skvělý syn (15 let, Downův syndrom), který je citlivý mazel. Asi jaksi hlubší abreakce či co :) každopádně to byla skvělá prdel a jako seznamovací strategie to klaplo výtečně.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Takže mi přišla zásilka.. ja jí sice vyzvedla už v týdnu, ale až teď tu obálku teprve otevřela..
    Buzková je skvělá, a to přání na rok 2025, tak to teda velice překvapilo a extrémně potěšilo.. teď pro to najít odpovídající místo! Díky
    N_I
    N_I --- ---
    kurzor galerie taky za fre

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ERRTU: tak tohle jsou choulostivy situace, ono i naopak je to otrava. Kdyz prijdu k mymu Marcovi, tak si sednu, on rekne "jako obvykle?" ja reknu "jako obvykle" a po pul hodine vstanu a jdu domu aniz bych cokoli dalsiho musel rikat nebo delat. Kdyz jsem jednou omylem prisel kdyz mel dovolenou, tak tam byla nejaka zenska bujnych tvaru ktera mluvila bez pauzy k nadechnuti nepretrzite celou tu pulhodinu, chtela ode me vedet veci o kterych jsem doted netusil ze existujou, uprostred akce me osocila "vy jste ale smutnej, protoze nic nerikate" a vysledek potom Marco asi pri dalsich trech seancich s opovrzlivym mrucenim napravoval.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    INSEQUI: no to celo prave navic vypadalo ze vic nez ruku kadernikovu by ocenilo zasah nejakeho experta na ochranu pred erozemi a par ochranych siti proti sesuvum, uz to byla odhalena lesni puda s obcasnym vyskytem kosodrevin :)
    ne ze bych mel to celo nejak prehnane husteji zalesnene, o tom zadna.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    To nechápeš, přeje si každý vlas ošetřený rukou zkušeného profesionála :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    chlap co se prisel nechat ostrihat po me. popisoval co chce na hlave asi pet minut v kuse, vodopad slov, nikoliv debata "co myslite, ze bysme to nechali delsi?". ne, presne milimetr po milimetru, vcetne detailniho popisu jak si to cese. chvilku jsem vahal jestli nemluvi o transplantaci srdce nebo rekonstrukci noter damu s pomoci puvodnich technik. proste petiminutovy monolog. kdyby to takhle naprogramoval do nejakeho robota, mel by vystarano.
    a na druhe strane komunikace stala lehce vytrestena ukrajinka, ktera jen kyvala. skoro jsem mel chut pockat za rohem co za komedii si na ty hlave odnese :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Pikantní úlet simultánního tlumočníka při živém přenosu projevu amerického prezidenta Donalda Trumpa řeší německá veřejnoprávní televize Phoenix. Překladatelovi se zřejmě slova nového šéfa Bílého domu příliš nelíbila, a tak se zeptal režiséra, jak dlouho se „ty sračky“ budou ještě vysílat. Mikrofon zůstal zapnutý, takže i tato věta šla do éteru.
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    Potěšilo velmi!

ALESH
    ALESH --- ---
    Popelar projizdejici kolem na stupacce mi pochvalil knirek.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Potesilo i pobavilo, ze me dneska pani inzenyrka oslovovala slecno. :) Lol.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Tak už jsem oficiálně dospělá zodpovědná holka :)

(Otevřela jsem si účet, vlastně spoustu účtů v Spořitelně).
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Právě jsem jednala s pánem, který se jmenuje Marek Zabil.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam