• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ERRTU: moje pořadí je a) kari b) thajské c) dle druhu ryby
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    ALESH: Mne v pondelok jeden pochvalil klobuk. :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Pobavil telefón. Tá batéria sa už rozbila zdá sa až k nekonečnýmu fungovaniu. Ráno hlásil tel 0 ale bežal. Hodila som ho na nabíjačku, 0 sa prakticky hneď zmenila na 100 a už tam odvtedy zostala. Sú to skoro 2 hodiny už. :D

Našťastie už mám novú, v pondelok sa vymení. Dovtedy to ale ešte asi bude pár prekvapení. Včera napr. na tej turbo nabíjačke klesala až k 0 a následne tel chcípol. :)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    TRISMEGISTOS: naprosto chápu, když pouštěli předčasně Ferryho za dobrý chování po elpasu, tak oslavovali všichni perníkáři na jižáku, že už nebudou muset jezdit pro fofrpísek až na Pankrác!
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    TRISSIE: v tomhle jidle jsou pro me tri veci absolutne spatne.
    a) thajske
    b) rybi
    c) a v neposledni rade kari
    snad uz jen pridat houby... :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    PETER_PAN: yessir!
    Uvařeno do 20 minut: perfektní thajské rybí kari - Forbes
    https://forbes.cz/uvareno-do-20-minut-perfektni-thajske-rybi-kari/
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    zaslechnuto v Triloparku:
    -a když maj ty trilobiti žaludek v hlavě, nemůžou si omylem sežrat mozek?

Holčička s naprostou krizí identity, nejistým hláskem:
    -Takže když ptáci jsou vlastně dinosauři, tak my všichni tady jsme taky dinosaurus??
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    TRISSIE: No tak se podel o recept.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SALVATOR: Ja ju milujem :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    našla jsem recept na thajské rybí kari, co chutná zrovna tak jako v thajské restauraci, kam chodíme z práce na oběd! :-)
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    Dnes jsem si užila gilotinu a sekání hlav zombíků, hlavy byly poté uloženy do vykopaného hrobu, ten byl finálně ozdoben pavučinami. To vše mi v rámci Minecraftu dopřál kamaradcin skvělý syn (15 let, Downův syndrom), který je citlivý mazel. Asi jaksi hlubší abreakce či co :) každopádně to byla skvělá prdel a jako seznamovací strategie to klaplo výtečně.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Takže mi přišla zásilka.. ja jí sice vyzvedla už v týdnu, ale až teď tu obálku teprve otevřela..
    Buzková je skvělá, a to přání na rok 2025, tak to teda velice překvapilo a extrémně potěšilo.. teď pro to najít odpovídající místo! Díky
    N_I
    N_I --- ---
    kurzor galerie taky za fre

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ERRTU: tak tohle jsou choulostivy situace, ono i naopak je to otrava. Kdyz prijdu k mymu Marcovi, tak si sednu, on rekne "jako obvykle?" ja reknu "jako obvykle" a po pul hodine vstanu a jdu domu aniz bych cokoli dalsiho musel rikat nebo delat. Kdyz jsem jednou omylem prisel kdyz mel dovolenou, tak tam byla nejaka zenska bujnych tvaru ktera mluvila bez pauzy k nadechnuti nepretrzite celou tu pulhodinu, chtela ode me vedet veci o kterych jsem doted netusil ze existujou, uprostred akce me osocila "vy jste ale smutnej, protoze nic nerikate" a vysledek potom Marco asi pri dalsich trech seancich s opovrzlivym mrucenim napravoval.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    INSEQUI: no to celo prave navic vypadalo ze vic nez ruku kadernikovu by ocenilo zasah nejakeho experta na ochranu pred erozemi a par ochranych siti proti sesuvum, uz to byla odhalena lesni puda s obcasnym vyskytem kosodrevin :)
    ne ze bych mel to celo nejak prehnane husteji zalesnene, o tom zadna.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    To nechápeš, přeje si každý vlas ošetřený rukou zkušeného profesionála :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    chlap co se prisel nechat ostrihat po me. popisoval co chce na hlave asi pet minut v kuse, vodopad slov, nikoliv debata "co myslite, ze bysme to nechali delsi?". ne, presne milimetr po milimetru, vcetne detailniho popisu jak si to cese. chvilku jsem vahal jestli nemluvi o transplantaci srdce nebo rekonstrukci noter damu s pomoci puvodnich technik. proste petiminutovy monolog. kdyby to takhle naprogramoval do nejakeho robota, mel by vystarano.
    a na druhe strane komunikace stala lehce vytrestena ukrajinka, ktera jen kyvala. skoro jsem mel chut pockat za rohem co za komedii si na ty hlave odnese :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Pikantní úlet simultánního tlumočníka při živém přenosu projevu amerického prezidenta Donalda Trumpa řeší německá veřejnoprávní televize Phoenix. Překladatelovi se zřejmě slova nového šéfa Bílého domu příliš nelíbila, a tak se zeptal režiséra, jak dlouho se „ty sračky“ budou ještě vysílat. Mikrofon zůstal zapnutý, takže i tato věta šla do éteru.
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    Potěšilo velmi!

ALESH
    ALESH --- ---
    Popelar projizdejici kolem na stupacce mi pochvalil knirek.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam