• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KAKIHARA: Záběr na noční Pacifik je ale teda asi tak zábavnej, jako Bergmannův počin Fanny a Alexandr. Ne, to bych mu křivdil, noční Pacifik je o něco zábavnější.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Dostala jsem pony vetřelce :)

HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    naprosto opuštěná pěší zóna, půlnoc
    najednou docela rachot, dva dobře naložený týpci táhnou po dlažbě těžkej kolečkovej kufr
    jim tak dvacet, mě tak šedesát, kuriózní situace zkrátka
    no a když mě míjeli, pronesli památnou větu:

"kámo nechceš ňáký drogy vole?"
    ALESH
    ALESH --- ---
    Sef se dal na modleni. A poslal si nejake noty ke zpivani v kostele do kanclu do tiskarny. Tak jsem mu tam nahodne nekam do prostred pridal jeden list.

KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Mně taky. Už čtvrthodiny čumim při ranní kávě na 4K Livestream z ISS.

Watch Earth Live: livestreamed from space by Sen’s 4K video cameras on the ISS
    https://www.youtube.com/watch?v=fO9e9jnhYK8
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Stačí mi málo.

Nima A. | Menschen sind voll kreativ 😍 #dercroc #comedy #deutschememes #reels | Instagram
    https://www.instagram.com/reel/DFGcD36MUR1/
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    GUMBA: Mladší (5 let) mě začala oslovovat křestním jménem. V kombinaci s bro od staršího vypadáme jak banda hippíků. :)
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    ATUARFIK: Mně "bro" říká dcera (13). Ale asi lepší než předchozí "votče". (Loni jsme se vzájemně oslovovali "votče" a "dceruno").
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Potěšilo mne, že máma zvládla operaci. A zdravě si stěžuje a má se čile k světu.
    Trochu se děsím toho, co přijde v nejbližší budoucnosti. Dá se to vůbec zvládnout?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    NELLAS: tohle dělá náš teamovej autista, akorát do toho mocně koktá. Je to fascinující pozorovat, jak ho nechápou lidi ve čtyřech různejch jazykách najednou...
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    DRABICZ: teda, když si sáhnu do svědomí, tak...tak musím přiznat, že já jsem tým lítající s ptáčkem i TEĎ. Resp.asi bych to tehdy v dětství nedala byvši produktem autoritativní výchovy, ale jak jsem v dospělosti začla duši osvobozovat, tak se leccos stalo krásně neubrzditelnym :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    NELLAS: Got the morbs, bro?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ATUARFIK: Já si pamatuju, jak bratranec v pubertě oslovil babičku "babi vole". Vykládala mi to tehdy celá rozesmátá.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ERRTU: Mě dvanáctiletý syn oslovuje "bro".
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ERRTU: Já ztratila ten will tam chodit, kámo vole kámo.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    NELLAS: jste si jista, mladá damo?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ERRTU: Kámo vole :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    NELLAS: naše puberta občas v rozhovoru automaticky použíje anglické slovo a pak dumá jak je to česky když se zatvářím "jste si jista, mladá dámo?" :)
    ale hodně mě baví jak "vole" nahradilo "kámo". ačkoliv pro mě, primitivní zkamenělinu, symbolizující dobu úpadku, na kterou už jsme díky bohu zapomněli, je drobet matoucí, že si tak mezi sebou říkají i holky...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    DRAGON: Tak tohle mě fakt upřímně rozesmalo 😂
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam