• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    PREKOTKA: to mi pripomelo

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Pobavilo. DČ je nové zlato

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KAKIHARA: Záběr na noční Pacifik je ale teda asi tak zábavnej, jako Bergmannův počin Fanny a Alexandr. Ne, to bych mu křivdil, noční Pacifik je o něco zábavnější.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Dostala jsem pony vetřelce :)

HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    naprosto opuštěná pěší zóna, půlnoc
    najednou docela rachot, dva dobře naložený týpci táhnou po dlažbě těžkej kolečkovej kufr
    jim tak dvacet, mě tak šedesát, kuriózní situace zkrátka
    no a když mě míjeli, pronesli památnou větu:

"kámo nechceš ňáký drogy vole?"
    ALESH
    ALESH --- ---
    Sef se dal na modleni. A poslal si nejake noty ke zpivani v kostele do kanclu do tiskarny. Tak jsem mu tam nahodne nekam do prostred pridal jeden list.

KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Mně taky. Už čtvrthodiny čumim při ranní kávě na 4K Livestream z ISS.

Watch Earth Live: livestreamed from space by Sen’s 4K video cameras on the ISS
    https://www.youtube.com/watch?v=fO9e9jnhYK8
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Stačí mi málo.

Nima A. | Menschen sind voll kreativ 😍 #dercroc #comedy #deutschememes #reels | Instagram
    https://www.instagram.com/reel/DFGcD36MUR1/
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    GUMBA: Mladší (5 let) mě začala oslovovat křestním jménem. V kombinaci s bro od staršího vypadáme jak banda hippíků. :)
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    ATUARFIK: Mně "bro" říká dcera (13). Ale asi lepší než předchozí "votče". (Loni jsme se vzájemně oslovovali "votče" a "dceruno").
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Potěšilo mne, že máma zvládla operaci. A zdravě si stěžuje a má se čile k světu.
    Trochu se děsím toho, co přijde v nejbližší budoucnosti. Dá se to vůbec zvládnout?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    NELLAS: tohle dělá náš teamovej autista, akorát do toho mocně koktá. Je to fascinující pozorovat, jak ho nechápou lidi ve čtyřech různejch jazykách najednou...
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    DRABICZ: teda, když si sáhnu do svědomí, tak...tak musím přiznat, že já jsem tým lítající s ptáčkem i TEĎ. Resp.asi bych to tehdy v dětství nedala byvši produktem autoritativní výchovy, ale jak jsem v dospělosti začla duši osvobozovat, tak se leccos stalo krásně neubrzditelnym :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    NELLAS: Got the morbs, bro?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ATUARFIK: Já si pamatuju, jak bratranec v pubertě oslovil babičku "babi vole". Vykládala mi to tehdy celá rozesmátá.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ERRTU: Mě dvanáctiletý syn oslovuje "bro".
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ERRTU: Já ztratila ten will tam chodit, kámo vole kámo.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    NELLAS: jste si jista, mladá damo?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ERRTU: Kámo vole :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam