• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Nový gramofon. Konečně si poslechnu všechny svoje desky bez toho, abych na nějakym starym polorozbitym kramu musel štelovat správnou polohu jacka aby to nechrčelo a nepadalo volume.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ATUARFIK: Myslím, že by to mělo silný potenciál i u nás...
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ATUARFIK: to je skvělý, jak bych si to užila🤣
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    V anglosaském světě běží na plné obrátky valentýnská akce "vykastrujte bejvalýho / bejvalou". Několik spolků každý den zveřejňuje dlouhé seznamy toulavých kocourů a koček, které odlovili, vykastrovali a vypustili zpátky. Náklady hradí veřejnost, pošlete danou částku a výměnou toho kocoura nebo kočku pojmenují podle vašeho / vaší ex. Konečně správná oslava svatého Valentýna!
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    Nejdřív mě dost naštvalo, že jsem při marném čekání vymrzla, ale při následném pohledu do systému musím uznat, že tenhle borec, co zvládl za 3 hodiny zničit 2 autobusy, je highlight mého pátku.

PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Pod srdíčkem čokoládový lízátko. Lidí jsou hodní. A to, že si tohle uvědomuju čím dál víc mě fakt hodně těší :)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Popiste tremi slovy pozici Scrum Master:
    "> /dev/null"

to zas bude mrzeni...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :) jak je prasatko rado, ze ho zachranili
    JONY
    JONY --- ---
    Onion: FBI Uncovers Al-Qaeda Plot To Just Sit Back And Enjoy Collapse Of United States.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    "Pro německé elity je nepřípustné, že by bylo přijato něco, pro co hlasuje AfD. A stane-li se to, jako v minulém týdnu, statisíce lidí vyjdou do ulic demonstrovat za svá ne. Například za to, že „Tento muž se nesmí stát kancléřem.“ (Rozuměj Friedrich Merz.) Našince pak chtě nechtě napadne: Co kdyby někdo z AfD řekl, že platí Newtonův gravitační zákon? Nebyla by demonstrace za to, že gravitační zákon platit nesmí?"

Zdroj: https://www.lidovky.cz/nazory/nemecko-volby-friedrich-merz-cdu-olaf-scholz-spd.A250204_162834_ln_nazory_lgs
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Koupila!

OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Ozzy Osbourne Warns Kids Not To Snort Liquid Death
    https://www.youtube.com/watch?v=c5NJFO6iYQ4
    XARGH
    XARGH --- ---
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    A mám pračku:-)))
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Přesunuli mi ten kurz na jinej termín, takže je zvládnu oba. Hurá! :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Pár dobrých duší tady na nyxu mi umožnilo, abych se vydala vstříc splnění meho snu. Objednala jsem si tedy mikrofon s ramenem, který mi dorazil z GB od firmy gear4music. Výdejní místo bylo sice dost na hovno, ale jinak bylo vše v pohodě. Teda, než jsem to všechno nainstalovala a zkusila. Zjistila jsem, že rameno, které má držet mikrofon ho bohužel neudrží ve zvolené poloze. Tak jsem jim napsala, po pár hodinách přišla rekace s žádostí o video. To jsem poslala asi před hodinou a obratem jsem dostala odpověd s omluvou a informací, že nové rameno pošlou co nejdřív a to starý jim nemusím posílat zpátky.
    Kéž by všechno šlapalo takhle hladce...
    EADENN
    EADENN --- ---
    Pobavil jsem sám sebe, jak jsem zase vlezl do té stejné pasti jako už v životě asi desetkrát. Stalo se to na včerejším 567. meetingu, na kterém jedni lidé prezentují činnost, kterou jim zadali jiní lidé, aby měli co prezentovat zase před ještě jinými lidmi a celé to nějak samospádem generuje zisky našemu CEO, který nenávidí homeoffice a dopoledne tráví ve fitku ve vedlejší budově.
    Ta neustálá volba mezi Dělat co mě uspokojuje a nekoliduje to se svědomím a Mít prachy na lyžák pro děti.

Asi jsem to měl dát spíš do Co vás sere, ale to momentálně asi spíš víc baví, ta moje neskutečná naivita.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam