• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ALESH: Nikdy už o tobě nebudu smýšlet jinak!
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Dnes mám vskutku nepozorný den. Nejprve jsem napsal drahé a milé, že se nemohu dokopat k prcáí (tj práci) a pak dumám, proč má NELLAS: takovou radost ze samolepky černé čočky.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Kolega z kanclu mi donesl samolepku černé kočky. Awwwwew!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TRISSIE: Minimálně zčásti v zásadě tak.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SALVATOR: dala si veganskej párek? :-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TRISSIE: No a jak si myslíš, že moje žena začala zase jíst maso? :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SALVATOR: "jako když alkoholik přestane chlastat občas si do vody rozmíchá rumovou tresť."
    nejsem si úplně jistá, jestli je to dobrej příklad, protože pro spoustu recovering alkoholiků je i nealko pivo takovej craving trigger, že hrozí, že do toho spadnou znova, takže věcem jako rumová tresť se opravdu budou vyhýbat velkým obloukem.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ALESH: Jo, naprostej souhlas.
    ALESH
    ALESH --- ---
    SALVATOR: a tohle je ocividne nejakej debil, ale stejne to “nechapou” i docela inteligentni lide.
    To je jak rikat lidem co hraji airsoft, proc po sobe nestrili ostrejma, kdyz je to strileni bavi. Bavi je strileni a nechtej nikoho zabijet. Nekomu zas chutna maso a taky kvuli tomu nechce zabijet. Ja to mam jednoduchy, mne nahrazky nechutnaji. (Tofu nebo soja neni nahrazka ale normlani stovky a tisice let pouziva surovina)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ALESH: Je to 100% možný. To je holt úskalí těch druhů komunikace, kde nejde uplatnit suprasegmentální prvky, jako je intonace, tón, nebo nonverbální prvky jako mimika, gestika... Proto se na některejch serverech uplatňuje zakončit sarkasmus značkou /s.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    ALESH
    ALESH --- ---
    SALVATOR: upne me ted desi, ze je mozne ze nekdo nepochopil muji ironii a mysli si, ze obhajuju tenhle smesnej vyblitek :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ALESH: Já nevim, no. Nepokulhává to trochu? Spíš bych to viděl jako když alkoholik přestane chlastat občas si do vody rozmíchá rumovou tresť.
    Žena byla dlouho vegetariánka a já s ní držel krok, ale člověk třeba dostane občas chuť na buřtguláš a ze sojovejch párků se mi nedařil vůbec špatnej. Nebo na burger. Z portobella je super, s dobře ochuceným tofu taky, ale s takovejma věcma jako jako Beyond meat se to přece jenom srovnávat nedá. Na druhou stranu musím uznat, že sem za ty roky vegetariánskýho vaření sám přišel na to, že jídla snažící se nahrazovat maso nebudou nikdy na takový úrovni, jako jídla, který jako vegetariánský/veganský už vznikly.
    ALESH
    ALESH --- ---
    Brilantni prirovnani

KULA
    KULA --- ---
    Basketbalové hřiště za barákem!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    želva na skateboardu pronásledující kočku :-)
    Tiny Turtle Follows Cat On a Skateboard | Cuddle Buddies
    https://www.youtube.com/watch?v=bVbtAYPSapw
    CUKI
    CUKI --- ---
    MARKYSHA: Nebyl to tenhle: LIMETA: ?

Ten bude mít asi po večer dost jiné práce :-D
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Syn odjel na lyžák,můžou mít odpoledne mobily, tak jsem řekla, ať mi občas napíše. Takže mi dnes přišla SMS:"Ahoj mami, tak jsem dnes lyžoval."
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Jestliže jde slepý na rande,

může se zamilovat na první pohled? 🤓
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    poslouchala jsem o víkendu při vaření na ČRo druhý díl Šikmého kostela. Manžel mě vyrušil, protože něco potřeboval, a jak jsem byla myšlenkově ještě v Karvinné, tak jsem mu automaticky odpověděla s ostravskym přizvukem.

koukal na mě, rodilou Pražačku, dost překvapeně - holt dobrý hudební sluch má i svoje nevýhody :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam