• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    MARKYSHA: to si na tom podstatně líp, to naše tele volalo už za hodinu a pul od odjezdu: mami, kde jsou moje lyžáky?
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    sněží :)
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    A kdyz 80, tak jich budete mit 20 …

87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Konečně se mi podařilo si tu vyřešit doktora. Blbý je že je to mladá paní doktorka, takže k syndromu bílýho pláště se přidalo tohle a po tom, co mi řekla ať se svliknu do půl těla mi naměřila tlak jak hovado. Takže opět po pár letech holter na 24 hodin, kterej zjistí že mám tlak v normě, jen jsem idiot.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Jsem si dal na slovensku sous vide bucek. Hospoda vypada hezky, ale byla prazdna. Bylo divny, ze trvalo asi 20 minut nez ho prinesli, ale o to bylo vetsi moje prekvapeni, kdyz jsem zjistil, ze to neni bucek, ale jenom sadlo... Tak jsem to vratil a odpovedi mi bylo, ze takove maji maso..

Pritom to bylo skvele vychuceny, uspora na surovine nulova, nechapu.

Jezdim sem 3 roky, casto vecerim v hospodach, za tu dobu jsem mel dobrej burger a jedno nadprumerny jidlo...
    Melo by me to srat, ale uz se tim jenom bavim..
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Právě jsem dostal dárek. Původně jsem si k večeři chtěl dát ředkvičku, ale budu to muset změnit. :)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    CUKI: no syn by byl zatím v hordě holek dost nešťastný🤣
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    "Jak ses zabavil sám doma?"
    "🍆🚿💦"
    "Omyl jsi lilek? 😄"
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Konecne mam nove zuby :) su krasne, zirkonove a vobec ich nejde rozoznat od tych ostatnych.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ALESH: Nikdy už o tobě nebudu smýšlet jinak!
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Dnes mám vskutku nepozorný den. Nejprve jsem napsal drahé a milé, že se nemohu dokopat k prcáí (tj práci) a pak dumám, proč má NELLAS: takovou radost ze samolepky černé čočky.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Kolega z kanclu mi donesl samolepku černé kočky. Awwwwew!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TRISSIE: Minimálně zčásti v zásadě tak.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SALVATOR: dala si veganskej párek? :-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TRISSIE: No a jak si myslíš, že moje žena začala zase jíst maso? :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SALVATOR: "jako když alkoholik přestane chlastat občas si do vody rozmíchá rumovou tresť."
    nejsem si úplně jistá, jestli je to dobrej příklad, protože pro spoustu recovering alkoholiků je i nealko pivo takovej craving trigger, že hrozí, že do toho spadnou znova, takže věcem jako rumová tresť se opravdu budou vyhýbat velkým obloukem.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ALESH: Jo, naprostej souhlas.
    ALESH
    ALESH --- ---
    SALVATOR: a tohle je ocividne nejakej debil, ale stejne to “nechapou” i docela inteligentni lide.
    To je jak rikat lidem co hraji airsoft, proc po sobe nestrili ostrejma, kdyz je to strileni bavi. Bavi je strileni a nechtej nikoho zabijet. Nekomu zas chutna maso a taky kvuli tomu nechce zabijet. Ja to mam jednoduchy, mne nahrazky nechutnaji. (Tofu nebo soja neni nahrazka ale normlani stovky a tisice let pouziva surovina)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ALESH: Je to 100% možný. To je holt úskalí těch druhů komunikace, kde nejde uplatnit suprasegmentální prvky, jako je intonace, tón, nebo nonverbální prvky jako mimika, gestika... Proto se na některejch serverech uplatňuje zakončit sarkasmus značkou /s.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam