• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    POZITRON: to je Chotouň, nebo šibeniční vrch? Jiný kopeček se sjezdovkou neznám ☺️
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Tenhle roztomilej kopeček u Prahy úplně stačí. ❤️

MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SITH: Horsie ako ked varil Soukup s Agatou?
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    UNUX: tu tam ma jako Milenu:-P
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    _
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    ELISEBBAH: uplne chapu, proc me ma manzel v telefonu ulozenou jako Jehnatko. To jsem cela ja!!
    NOFNAK: scrollovala jsem odspodu a poznala te dle fotky:)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    QUANTI: ja ji taky miluju. chutna mi i samotna jenom tak s maslem, pripadne jeste treba posypat parmazanem. :) a kupodivu pohanku jedi i nase tezce vybirave deti, treba rizoto z pohanky.
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    JAMILLOS: Jé tu znám, ta je z nyxu!
    Právě jsem pobavila sama sebe, bože :-)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    BOBESH: pro ně jsme starý už po třicítce a když je někdo už sejmul, že nepouští, tak pak pro jistotu pouští každého:-)
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Yeah, multipass, she knows it's a multipass!

BOBESH
    BOBESH --- ---
    MARKYSHA: lidem se nezavdecis :)) holky/zeny ten vek berou asi jinak no :) me to prekvapilo, potesilo i pobavilo. kluk zahledenej do mobilu, ale slusne vychovanej me vyka a chce pustit, dyz ja na sobe ksiltovku, sustakovku, kapsace...nerekl bych, ze sem vypadal na sednuti, ale co ja vim
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    BOBESH: to se syn (13) rozčiloval, že pouštěl nějakou paní sednout a ta na něj řvala, že není tak stará. A popsal jí "mezi čtyřicítkou a smrtí"🤣
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ted v tramvaji. malej kluk mi vykal a ptal se me, estli nechci pustit sednout. ptal se i pana vedle me.
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Asi mi to v novém oboru jde...
    První den sama v práci, několik věcí jsem zkritizovala a bylo mi řečeno, že přesně to je to, proč mě tam mají!!!

Jako jsem se trošku našla, využít to, co ostatní na mě sere, dostávat za to zaplaceno a ještě být chválená... ¯⁠\⁠_⁠༼⁠ ⁠ಥ⁠ ⁠‿⁠ ⁠ಥ⁠ ⁠༽⁠_⁠/⁠¯
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    ELISEBBAH: mame druhy
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Našel jsem svůj starý pas.

HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SITH: kazdej prece vi, ze anglicanky varit neumej
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: Já ji miluju, je to asi moje nejoblíbenější rychlá příloha. A to si pamatuju, že mi dřív taky moc nechutnala.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam