• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    DOUPLE: az takhle tu trojku zkazil??
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Po mesici jsem konecne antibiotika-free!
    A uz to vubec nehnisa a neboli.
    Oh yes.
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    kurýr - cizinec, který se se mnou rozloučil slovem "nasranou" :D
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MARKYSHA: že sebe
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    FEFERONIE: nevím, jakou mají politiku, ale miluju lidi, co si že se umí dělat srandu:-)) A kupodivu (aspoň na mě) to nepůsobí trapně.
    KURE
    KURE --- ---
    FEFERONIE: hej hej hej. ;)

FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    MARKYSHA: Jak ty pupkaci tanci a hraje k tomu ‘ill take you down’.. to je message k mdz k nezaplaceni
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Jo a shodila jsem pet kilo.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Jsem rozvedena! A jestli jsem o tom nekdy pochybovala, tak to co ten sebestrednej smejd bez spetky sebereflexe predvedl, me ujistilo na 100 %, ze je to jedno z nejlepsich rozhodnuti v mym zivote.

Muj mily, diky, ze jsi mi otevrel oci. Od dnesniho dne bude zivot jenom hezci.
    Nikdy by me nenapadlo, ze budu chtit zpatky svoje rodne prijmeni.
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Před několika měsíci jsem si založil Vinted s tím, že se elegantně zbavím věcí. No jsou to ležáky, které neustále slevňuji, a dneska konečně! Konečně prodán předmět. Sice za 35Kč, složitě, ale prodán. Já se teda rozšoupnu! :D :D :D :D
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Syn, který se celou noc ze spaní řehtal..)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Trefné

SITH
    SITH --- ---
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    kámoš dostal po ročním timeoutu zpátky řidičák (epilepsie)!
    tj. můžeme s klidem prohlásit že je stabilní a ty kepra-rage záchvaty jsou taky minulost :)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    V sobotu jsem absolvoval prvni letosni vyjizdku na motorce - krasnejch 17 stupnu, modry nebe, muj "kontrolni okruh" kolem baraku krasnou krajinou. V nedeli jsme vyjeli s mym synem a jeho pritelkyni - tri motorky uz v podstate tvorej motorkarskej gang - smerem na Gurnigel, krasnou kopcovitou krajinou Emmentalu. Pocasi taky fajn, ale cim vejs clovek na ty kopce vyjel, tim vic byl vdecnej za teplou vlozku v bunde. Tam nahore krajina o fenomenu jaro zatim moc neslysela, uz se tesim az dorazi i tam a zacnou byt vsude citit ty jarni vune.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam