• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Že ještě máme fungující pletárnu na punčochy

ENDER
    ENDER --- ---
    TRISSIE: Mnoho lidi kazi skvělý pribehy pravdou! Nejenom deti..
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Skoro vždycky když jsem vzácně tašky v Lidlu potkala, tam fakt byli lidi, co to rvali prodavačce z rukou a pak si odtáhli tři až čtyři tašky stranou a začali je prohrabávat, co vlastně ukořistili a tvářili se u toho jako Glumové :D
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Těší mě, že mladší dítě konečně začíná samo číst.
    Blbý je, že díky tomu zjistilo, že její dvě nejoblíbenější knížky, které jsme jí na vyžádání furt dokolečka četli, je jedna v angličtině a druhá v lužické srbštině.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    potěšilo mě, že jsem dneska ulovila v LIDLu dvě tašky s výprodejovým ovozelem za 25Kč, a v jedné byly jahody a spousta ovoce a v druhé avokáda a saláty a vůbec samé mňam věci.

méně ovšem potěšilo, když jsem při večeři líčila tento svůj úspěch a popisovala lítý souboj, který tam proběhl, Hunger Games hadr, jak když to tam prodavačka přinesla, jak jsem se musela vrhnout do skrumáže, popadnout nějakou, libovolnou tašku a honem utíkat, než mě nějaká důchodkyně přetáhne deštníkem nebo francouzskou berlí a tašku mi vytrhne, a osmiletá dcera, která byla dneska nakupovat se mnou, mě vůbec nepodržela a prohlásila "ale mami, vždyť jsi pak úplně normálně šla k vozíku!"
    to je dneska mládež, dávaj přednost pravdě před zábavnou historkou! a vůbec, ta důchodkyně tam byla, a krom hole a deštníku měla dokonce ještě manžela, takže si z Rohu hojnosti ty tašky odnesli dokonce tři!
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Je až spodivem, jak dlouho některé věci trvají. Dneska mi došlo, že jsem si v úterý poprvé naplno uvědomila, že to NENÍ VŠECHNO VE MNĚ. (Nepřišla jsem o sebereflexi.) Radost, úleva, vnitřní klid. Hloupý email, chybná interpretace a ejhle, člověku najednou po letech všechno zapadne kam má. Tak asi dobrý, protože já se za sebe konečně umím opravdu postavit. S respektem nejen k druhým, ale především k sobě samé. Olala.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Podle DW News pátrá německá policie v okolí města Sebnitz po klokanovi, kterého spatřil projíždějící řidič. Následujícího dne ve stejné oblasti nahlásila žena, že klokana naopak pohřešuje.
    Těším se, až se zjistí, že nejde o stejné zvíře.
    ENDER
    ENDER --- ---
    GANBOY: Na ten asi nedosahnu :)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    ENDER: příspěvek na bydlení?
    ENDER
    ENDER --- ---
    EZOUN: Tahle pani je spis k placi... Taky bych chtel 4+1 na zizkove za 20k mesicne... Vzal bych to i treba na palmovce..
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    NOFNAK: jojo, 21. stoleti, ale to bychom nesměli žít v kocourkově.
    Protože online jde žádat jen pokud ti končí platnost.
    Když sis rozšířil skupinu tak to prostě nejde.

Délal jsem si C a C+E
    Na úřadě složíš zkoušky, když už tam jsi, chceš požádat - > nejde, nemaji protokol o zkoušce, nejdřív zítra.
    Jdeš domů, chceš požádat online -> nejde, musíš osobně.
    Chceš začít dělat C+E, nejde, až když ti zapíšou C.

Takže jdeš ve výsledku na ten úřad 6x
    Zkouška C
    Žádost ŘP C
    Vyzvednout ŘP C
    Zkouška CE
    Žádost ŘP CE
    Vyzvednout CE.

A takhle to musi absolvovat naprosto každej, to je tolik zbytečnejch člověkohodin, že to ani neni možný. Plus abys vubec mohl zahajit kurz CE musíš počkat 3 tydny na vydani plastove kartičky...
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    1MALALISTICKA: Paní na Kladenské finančním úřadě mne opakovaně zachránily tím, že mi přesně řekly, co mám kam napsat. Jsou zlaté.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Právě jsem si požádal o nový řidičský průkaz online. Dokonce mají mou aktuální fotografii, protože jsem nedávno žádal o pas a oni si mne vyfotili.
    OMG 21. století se blíží!
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Sehnala jsem hlídání na neděli, tudíž mohu jít na přednášku.. jupí!
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    1MALALISTICKA: +1 na milou pani, ktera mnou podany priznani ktery sem samozrejme vyfailoval (PROC JE TO KURVA TAK SLOZITY?) opravila , poslala mi do mailu, ja to podal a pak jen prijde kolik mam platit... dekoval sem uprimne a radostne
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    1MALALISTICKA: Ja som ho nepodala schvalne a poslali mi ho vyplnene s papierikom s cislom uctu, kam mam ciastku poslat. Boli na urade hrozne mili. Mne to poradil kolega. Pani vobec nevyzerali, ze ich tato cinnost nejak otravuje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam