• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Oznámení bonusů, ze kterejch mám eště teď trochu spadlou čelist. Asi neodvádim úplně blbou práci.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    FRDK: sis řekl o málo peněz.
    FRDK
    FRDK --- ---
    Měl jsem z toho hledání nové práce v mém věku trochu vítr (trochu víc), ale hned na první odeslanou žádost s životopisem a po prvním pohovoru mě berou.
    Pryč se směnnými provozy ve fabrikách, bude ze mě zemědělec.
    Navíc jsem prý udělal dojem, mezi třemi šéfy, co mě lustrovali, prý proběhla bitka, ke komu na pracoviště půjdu, hlásila mi personalistka.
    Mám radost :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    pisu majitelce baraku:
    a:posilam foto ty mrize a jedno jeste z wc, jelikoz tam zase kape + neco neco
    b: ok. na mriz se zeptam. a ta hadice od nadrzky tj. proc foto?
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ilustracni fotka k clanku "Putin Trumpovi vyslal signaly" :D
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    SITH
    SITH --- ---
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Těší mě tohle počasí, kdy člověk může být v pohodě venku, ale nejsou tam davy.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Že ještě máme fungující pletárnu na punčochy

ENDER
    ENDER --- ---
    TRISSIE: Mnoho lidi kazi skvělý pribehy pravdou! Nejenom deti..
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Skoro vždycky když jsem vzácně tašky v Lidlu potkala, tam fakt byli lidi, co to rvali prodavačce z rukou a pak si odtáhli tři až čtyři tašky stranou a začali je prohrabávat, co vlastně ukořistili a tvářili se u toho jako Glumové :D
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Těší mě, že mladší dítě konečně začíná samo číst.
    Blbý je, že díky tomu zjistilo, že její dvě nejoblíbenější knížky, které jsme jí na vyžádání furt dokolečka četli, je jedna v angličtině a druhá v lužické srbštině.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    potěšilo mě, že jsem dneska ulovila v LIDLu dvě tašky s výprodejovým ovozelem za 25Kč, a v jedné byly jahody a spousta ovoce a v druhé avokáda a saláty a vůbec samé mňam věci.

méně ovšem potěšilo, když jsem při večeři líčila tento svůj úspěch a popisovala lítý souboj, který tam proběhl, Hunger Games hadr, jak když to tam prodavačka přinesla, jak jsem se musela vrhnout do skrumáže, popadnout nějakou, libovolnou tašku a honem utíkat, než mě nějaká důchodkyně přetáhne deštníkem nebo francouzskou berlí a tašku mi vytrhne, a osmiletá dcera, která byla dneska nakupovat se mnou, mě vůbec nepodržela a prohlásila "ale mami, vždyť jsi pak úplně normálně šla k vozíku!"
    to je dneska mládež, dávaj přednost pravdě před zábavnou historkou! a vůbec, ta důchodkyně tam byla, a krom hole a deštníku měla dokonce ještě manžela, takže si z Rohu hojnosti ty tašky odnesli dokonce tři!
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Je až spodivem, jak dlouho některé věci trvají. Dneska mi došlo, že jsem si v úterý poprvé naplno uvědomila, že to NENÍ VŠECHNO VE MNĚ. (Nepřišla jsem o sebereflexi.) Radost, úleva, vnitřní klid. Hloupý email, chybná interpretace a ejhle, člověku najednou po letech všechno zapadne kam má. Tak asi dobrý, protože já se za sebe konečně umím opravdu postavit. S respektem nejen k druhým, ale především k sobě samé. Olala.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Podle DW News pátrá německá policie v okolí města Sebnitz po klokanovi, kterého spatřil projíždějící řidič. Následujícího dne ve stejné oblasti nahlásila žena, že klokana naopak pohřešuje.
    Těším se, až se zjistí, že nejde o stejné zvíře.
    ENDER
    ENDER --- ---
    GANBOY: Na ten asi nedosahnu :)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    ENDER: příspěvek na bydlení?
    ENDER
    ENDER --- ---
    EZOUN: Tahle pani je spis k placi... Taky bych chtel 4+1 na zizkove za 20k mesicne... Vzal bych to i treba na palmovce..
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam