• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    ACKO
    ACKO --- ---
    EZOUN: nejvíc pobavil ten sociální kapitál paní Uhlové
    SITH
    SITH --- ---
    HEJSEK23: no nechal jsem tam nemálo, to musím říct
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    EZOUN: Jeji fantasmagorie ohledne ceny za 4+1 pobavila, to ze to nakonec sehnala potesilo.

CROSS
    CROSS --- ---
    Předvelikonoční porada marketingového oddělení čokoládovny Halba musela být hodně divoká.

KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    SITH: Tak tam jsem si udělil zákaz vstupu... bych se pak doma přes kytky nehnul :D
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Nj Holešovice u K. fontány. včera jsem tam stavěl a taky se tam chystám
    SITH
    SITH --- ---
    Festival rostlin :)

DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Jsem asi barbar, ale zatímco se kamarádka v galerii Uffizzi dojímala u Botticelliho a Titiana a všech těch želv Ninja, já se bavila nad renesanční ódou na téma "They were just roommates" a obecně těmi "děsně heterosexuálními starými dobrými časy, kdy chlapi byli eště chlapi". Ale prostě... jakože... :D :D

LIMETA
    LIMETA --- ---
    Jedu domů a poslouchám rozhovor kousek za mnou.
    Cestující žádá mého celkem hezkého a dlouhovlasého kolegu. Pane průvodčí, kdybych náhodou klimbnul, probudíte mne v Českém Brodě?
    K: Jistěže, Český Brod.
    Cestující podle chrupnutí usíná rychle, což mu závidím, ale něco ho vytrhne ze spánku a pronese, že už vidí, jak se zase probudí někde v Kralupech. Načež spí dál.
    Jsme v Českém Brodě a kolega nejspíš zapomněl, budím ho tedy já.
    C: Jéé pane prů.. paní průvodčí? Vy jste nějak zkrásněl a já už asi přestávám pít
    FRDK
    FRDK --- ---
    AXTHEB: No u těch dělnických profesí pramálokomu záleží na tvých představách o platu, nikdo se na to ani neptal. Byl jsem připravený na to, že půjdu s příjmem dolů, ale ono to docela vypadá, že jakmile se zaučím, budu brát na ranní šichtě téměř totéž, co dříve ve třísměnném/čtyřsměnném režimu. Někteří úderníci tam údajně vydělávají i o dost víc.
    Ale to já asi nebudu :)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Poboska právě označila moji zprávu tímto ❤️ a ne klasickým: jdi do prdele..

Děláme pokroky.. Mám z nás radost!!!
    ENDER
    ENDER --- ---
    Čína objevila nekonečný zdroj energie. Celou dobu ho měla přímo pod nohama!
    https://www.fonetech.cz/cina-objevila-nekonecny-zdroj-energie-celou-dobu-ho-mela-primo-pod-nohama/

Tyhle clanky me bavi. Nekdo pise o veci, ktery vubec nerozumi...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Oznámení bonusů, ze kterejch mám eště teď trochu spadlou čelist. Asi neodvádim úplně blbou práci.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    FRDK: sis řekl o málo peněz.
    FRDK
    FRDK --- ---
    Měl jsem z toho hledání nové práce v mém věku trochu vítr (trochu víc), ale hned na první odeslanou žádost s životopisem a po prvním pohovoru mě berou.
    Pryč se směnnými provozy ve fabrikách, bude ze mě zemědělec.
    Navíc jsem prý udělal dojem, mezi třemi šéfy, co mě lustrovali, prý proběhla bitka, ke komu na pracoviště půjdu, hlásila mi personalistka.
    Mám radost :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    pisu majitelce baraku:
    a:posilam foto ty mrize a jedno jeste z wc, jelikoz tam zase kape + neco neco
    b: ok. na mriz se zeptam. a ta hadice od nadrzky tj. proc foto?
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ilustracni fotka k clanku "Putin Trumpovi vyslal signaly" :D
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam