• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    NOFNAK: přesně! Držet se za ruce při sraní je mnohem větší romantika, než anál na prvním rande :)
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    RAGNAROK: Počkat počkat, nepleť si cringe s romantikou :D.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Cypress Hill - "Hits From The Bong" (Everybody's Live With John Mulaney on Netflix)
    https://youtu.be/KaV97EOkGqE?si=zR0GTa8IwpHhp6-E

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Slut hood v captcha mi přijde cool :D

EZOUN
    EZOUN --- ---
    INSEQUI: Ne, Jirka Krampol
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    sestrenice vcera volala, ze poleti za typkem do holandska, estli se nechci stavit k ni na barak a dat tam jednu noc a rano by prijela.
    frajerka tam ma 8 psu a 2 kocky. a ja tam mam prijet sam. dyt me tam sezerou! :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SALVATOR: Vůbec se v jeho chutích vidim. Jsou mu tři a jeho oblíbený pochutiny sou teď olivy a výrazný sejry (parmezán žere samotnej). Já v jeho věku užíral svýmu tátovi ďábelský tousty. Myslim, že až bude větší, zamiluje si chipotle.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    SALVATOR: na vandr příště jdu jenom s kilem chalvy
    "a vím, že ráno si dám na cestu"

prdlajs, sežeru to cestou

no a co, co nemusíš nosit na zádech
    je lepší nosit v břichu
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Vlkodláče mi sežralo skoro všechnu chalvu, co sem si připravil ke kafi a pohánělo mě u toho nežným, ale důrazným "ham, ham!". Je po mně. ❤️
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    nutella!
    made my day : )
    MARKETAPARKETA
    MARKETAPARKETA --- ---
    NELLAS: to joo:) bohuzel to nezjistim, ale nejvic jim to preju
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MARKETAPARKETA: Pokud jsou třeba tři, tak 3:0 :D
    MARKETAPARKETA
    MARKETAPARKETA --- ---
    Pred nekolika mesici se sykorky rozhodly, ze si pod venkovnim parapetem udelaji hnizdo. Vykutaly si docela slusnou diru, skrabaly do zdi kazde rano i vecer, az me to nekdy sralo. Nahlasila jsem to majitelce bytu a SVJ. Pry se to musi resit. Prisel pan z SVJ, diru zadelal kusem polystyrenu a ze to urcite pomuze. Dnes rano me cerstve narozena ptacatka probudila neznym pisklavym zpevem. Sykorky vs SVJ 1:0
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    Kolegyně dostala vajíčka od známého farmáře a půjčený inkubátor a už tři týdny u nich ve třídě pozorují, co se bude dít. V noci na včerejšek se vylíhla dvě kuřata a potom během vyučování třetí. Vidět to nadšení těch dětí je úplně neuvěřitelný.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    NELLAS: On ani ten "zybtek uší" moc nepotěší.
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    KURE:
    nebo dve zachodovy misy vedle sebe
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KURE: to sem přesně k tomu chtěl napsat! pak sem si pomyslel, že vzhledem k diskuzi o dentální hygieně ve vedlejším klubu s Nutellou, to nebudu tak tlačit :D
    KURE
    KURE --- ---
    DRAGON: mě to spíš přijde jako mít společnej kartáček na zuby.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PIKKMA: Well, I have no comment on that :D
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Kdybys žil v celibátu jako já, neměl bys tyhle problémy!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Abych na tebe navázal, společnej profil na facebooku, to je jako být na dovolené s partou Němců :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam