Náš firemní Kocourkov:
Za 35 dní končím v práci (tester v rámci audio vývoje), výpověď podaná z mojí strany, nespokojenost s přístupem vedení, logikou organizace práce, firmy apod.
Dneska má dorazit první kandidátka na pohovor na uvolněné místo. Je to dohozená kámoška kolegyně ze sousedního týmu pro testování a vývoj web UI, a to bez praxe, jen s nějakým Tesana základním kurzem.
A koho si šéf přizve na pohovor? No tuhle kolegyni a pro jistotu ještě další kolegyni pro jistotu zas z jiného týmu, přestože nikdo z nich o vývoji a testování audia neví ani Ň! Že by třeba řekli mě nebo našemu tech-leadovi, ať omrknem, jestli se na to ta holka bude hodit a co o tom ví? Né, to né...
Takže já se zajíčíma úmyslama už minimálně půl roku říkám: "Pojďte se to ke mě někdo naučit v rámci zastupitelnosti, až tu jednou nebudu... Dělám s věcma, který vy nepoužíváte, je tu potřeba znát specifickou teorii a není to jen tak." Nikdo nic, šéf na to nikdy nikoho sám befelem nevyčlenil. Výpověď jsem dal už v únoru, v květnu tu bude měsíc prázdný místo a pak přijde holka, co o tom nic neví?
Ty vole, já se fakt týhle firmě můžu jenom smát...