• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    HNILOB: obchodník s otroky ;)
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    SITH: Samo byl kupec :))
    FIDA
    FIDA --- ---
    FIDA: jen teda čekal evidentně na jinou kačenu:)
    FIDA
    FIDA --- ---
    To si jdu takhle ze zastávky domů…;)

NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Starší synek, poté, co mu opětovaně spadla lahvička na pití: "Ty jeden malej hajzlíku! Pořád mi padáš!"
    Mladší narážejíce na to, jak ho bratr v 6ti týdnech stáhnul z gauče odpověděl: "Vždyť jsem Ti spadnul jenom jednou"
    SITH
    SITH --- ---
    MULTICAT: nechat to dva roky být a ono tam něco vyroste samo :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MULTICAT: Nech si tam přivézt valník uleženého koňského hnoje - bez legrace, udělali jsme to a máme žížaly velikosti salašárských krokodýlů.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    EADENN: moc hezký!

Já v hlavě kuju plán, že navážkovou satelitní divnou zahradu totálně zdivočím! Už jsem do ní nasázela různý věci, přesadila několikrát a hledám a vymýšlím... a přestanu se bát! :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    EADENN: máš to nádherný. Jako by tam byla léta. A jak je pěkně pohledově uzavřená tou zdí, působí jako vlastní zelený klidný vesmír.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    Konečně nový tepelný výměník v karmě! Příští dva týdny žiju ve vaně!
    EADENN
    EADENN --- ---
    SITH: Díky! Bylo tam několik původních stromů a keřů co nepodlehly stavbě, takže jsem všechno spíš doplňoval k nim. Vlevo vzadu není vidět malé jezírko a vpravo mimo záběr je ještě zeleninová část a ohniště (už ne tak estetické), to taky určovalo jakoby zóny. Ale mraky mi toho chcíplo kvůli nevhodnému stanovišti, u spousty rostlin jsem neodhadl prostor jaký budou potřebovat a přesazoval jsem.. je to neustálý proces :)
    SITH
    SITH --- ---
    EADENN: krásný. Měl jsi plán co kde bude a kde poroste už dopředu nebo jsi to doplňoval postupně?
    EADENN
    EADENN --- ---
    Jsem sice unavenej světem, ale když jsem si uvědomil, že tuhle zahradu jsem si vypiplal z bahnitého staveniště za 6 let, tak to mě fakt ale opravdu potěšilo

ACKO
    ACKO --- ---
    Dneska mám narozeniny, všechno se mi daří a lidi jsou na mě milí, neuvěřitelné se stalo skutkem.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    Zpráva od maturit

PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    Volvo servis. Vyřizuju s technikem papíry kolem kontroly brzd u našeho auta. Kromě nás dvou je tam už jen mladá barbína s ultra velkým napíchanym kačerem, kterou jsem před chvílí slyšela domlouvat si na objednávaném novém volvu doplňky, a díky telefonické konzultaci s manželem jsem si mohla ověřit čistou ruštinu. Teď sedí na gauči přímo za mými zády. Na kterých mám batůžek s modrozlutym putinovskym fuckacem. Dva světy se na chvíli potkaly...
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Po tom, co mi pred 14 dny prorazili oko sondou, tak se zda, se se mi uplne zminimalizovalo slzeni <3 Myslela jsem, ze to uz nikdy neskonci.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    Lidé s otevřenými deštníky, schovávající se pod střechou před deštěm.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Skoda ze nejedou dolu spolu, ale i tak pobavilo.

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Dneska je úplně skvělý počasí.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Moje pivoňky ;)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam