• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    THAIGRR: je polamanej na mnoha mistech. to se spravi jen natazenim noveho :) 144 kousku to neni no :))
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    RBIKER: To se spravi rychle, bejt to 144, bolelo by to vic
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    dnes to začalo na výbornou ;)

HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    Doufám že za to třísknutí dostane pokutu :P

Reddit - The heart of the internet
    https://www.reddit.com/r/nextfuckinglevel/comments/1l1az4s/current_world_champion_gukesh_defeats_magnus/
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Sedime se sestrou u na chate v chatove osade u Velkyho rybnika u Kutny hory a vecer ve 21:00 doslo vino a sestre cigarety, co ted? Jsme od Kutny hory 4 kilometry a ani jednomu se nechce chodit tak daleko k nejblizsi benzince. Segra navrhuje ze tam zajedeme autem, ale to ji zakazuju a vymyslim jiny reseni. Koukam na taxi sluzby v KH a tam Stella taxi, vse co si budete prat. Tak tam volam, ze potrebujeme nejaky vino a cigarety, ze to samozrejme zaplatime jakobychom jeli od Velkyho rybnika do KH a jestli by nam to pan taxikar neporidil cestou sem. A on ze nas zakaznik nas pan, prijel sympaticky pan az pred chatu a dovezl nam zadany proviant. ;o)
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Potěšila další zásilka od ID OVEC ;)
    Děkujii

LIMETA
    LIMETA --- ---
    Dostala jsem od milého notebook, abych mohla konečně začít víc fotit a měla to na čem upravovat. Ten můj stařičký noťas pomalu nezvládl ani program malování. Nějaký fotosraz někdo? ;)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Matti from Finland - "everyone can homo in Finland" "In Finland we homo" - equal right marriage
    https://youtu.be/SH4i16oI0Sk?feature=shared
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Chronos a Seléné od přátel z Valče.
    Nadpozemský kýč. ♡

NEI
    NEI --- ---
    Sheila nechtěla jíst granulky a somrovala naše jídlo, tak jsem si její misku vzala do postele a předstírala že je jím a že mi chutnají.
    Ten její první pohled byl k nezaplacení, už je zhltla. :))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Kdyz se dari, tak se dari :)

Pro Rusy je to pohroma. Expert popisuje, jaké dopady bude mít ukrajinský úder - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-pro-rusy-je-to-pohroma-expert-popisuje-jake-dopady-bude-mit-ukrajinsky-uder-278034
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    ENDER: To mám nastudovaný. Já i muž máme hnědý oči, ale jedno z našich dětí má modrý. S mužem máme oba rodiče modrooký, ale mezi prarodiči máme jednoho hnědookýho. Jeden hnědookej prarodič může "nakazit" vnouče, ale když má vnouče sice oba rodiče hnědooký, ale všechny prarodiče modrooký, může mít modrý oči. Uf:-)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Nice...

"Komunismus a nacismus. Dvě ideologie, které v minulém století rozdrtily miliony lidských životů.

Dnes jsme ve Sněmovně schválili změnu zákona, která zakazuje propagaci komunistických symbolů. Stejně jako těch nacistických. Protože zlo je vždycky zlo."
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NEI: Jen by pozavírání všech těch otevřených tabů nemuselo zabrat až do svítání :)
    NEI
    NEI --- ---
    SALVATOR: Já vím, ale doktorát máš nejdřív ve 27 letech, to máš trochu víc rozumu než 19 let starej puberťák, který si tu zbraň fakt vezme na poslední zvonění a bude ohrožovat mladší žáky. :-)
    Takže jsem to pojala po svém, odklonila se od jádra diskuze a jala se hledat tradiční středověké zbraně nezávisle na původně vtipném zamyšlení se.

Trička a oblečení celkově jsou ovšem nejvíc trapný věci, co škola může dětem na rozloučenou dát.
    Kdyby to byla aspoň karimatka, nebo osuška v barvách české vlajky, nebo tak ...
    KURE
    KURE --- ---
    SALVATOR: imho tohle
    Český tesák krátký – Fabri Armorum
    https://www.fabri-armorum.com/cs/p/cesky-tesak-kratky/
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NEI: To jo, ale na základě toho, že ve Finsku dostávají tradičně studenti při ukončení studia meč a Atuarfik se zamejšlela nad českou analogií.
    NEI
    NEI --- ---
    SALVATOR: Já bych lidem po ukončení studia nedávala zbraně, ale třeba nerezovej termohrnek, externí paměť, powerbanku nebo solární nabíječku s logem školy.

Měla jsem za to že se diskuze posunula k výběru nejvíc tradiční české středověké zbraně! :)
    DIVA
    DIVA --- ---
    SALAMAN: tak to nevzdavam, treba se hecnes a v praci si nevsimnou .)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    DIVA: Já vařím pivo jinym pivovaru :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam