• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ALONSY: Ja vicemene nikdy neslysel, ze by nekdo na nekoho z my generace rval kvuli tomu, ze neudelal nejakou praci spravne, neco odflaknul apod. U te genz porad slysim, ze na ne nekdo rve..tak si jen davam takovy patecni 1 a 1 dohromady..to je cely :))...Samozrejme ze existuje i plno genz kteri grindi jako skibidi. Kafuu si za onlyfans koupila corvetu, Kajumi za to ze ji pase zase lambo apod :). Ja zkusll v truhlarne zamestnat kluka, kterymu bylo 22 a po ctyrech hodinach brouseni mi rekl, ze ho to nenaplnuje a druhej den uz neprisel :)..Od ty doby beru jen 30+
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    KOUDY: mně teda přijde, že to řvaní je spíš věc takových 80.-90. let.
    Dneska je to naprosto mimo a děje se to fakt jen když se sejde extra cholerik a matlal. Kdo ví jestli.
    Ale co já vím. Já byla zaměstnaná taky naposled za krále klacka.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NEI: Ja chodim na kulecnik jednou za deset dni cca, nebo na bowling apod. Ty chodis ven jednou rocne?
    NELLAS: Dobre. I tak me ten obrazek velmi pobavil :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOUDY: Ne. Nedáváš smysl.
    NEI
    NEI --- ---
    To, jak kdo odvádí svou práci, je ale záležitost individuální, nikoliv generační! :-D

Tam Nellas pravděpodobně celou dobu míří a my všichni ostatní to též vidíme.

Koudy, když jdeš jednou za rok někam ven na kulečník a tam ti někdo řekne nějaký předsudek ohledně generací, neznamená to automaticky ultimátní pravdu.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NELLAS: Samozrejme. Point je, ze na tebe jako na mileniala nikdo nerve protoze odvadis dobre svoji praci, na genz jejich nadrizeni rvou, protoze neodvadi dobre svoji praci a genz to rvani vadi, pricemz si neuvedomuji ze kdyby dobre odvadeli svoji praci, tak na ne nikdo nerve, stejne jako nikdo nerve na tebe. Kapisto? :)...Vubec se nebavime o tom, ze rvani na nekoho je picovina a delat se to proste nema. To je snad kazdymu z nas jasny a neni treba tu o tom debatovat ne? Zaroven, ale ocividne ti nadrizeni nemaji jinou moznost. Co ja vim. Nesetkal jsem se s tim nikdy. Nejsem cholerik.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOUDY: Pořád si myslím, že pokud někdo řve na lidi v práci, není to generační problém, ani to není problém toho, že někdo nedělá dobře svou práci. Jedná se o cholerického uřvaného dementa a měla bych s ním problém já coby (asi?) mileniál.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NELLAS: S tim nesouhlasim co rikas. Ses moc extremni. Takhle to v zamestnani nechodi. Ja bych na ne treba nerval kdyz to flakaj a praci odvadej dlouhodobe spatne, ale rovnou bych je vyhazoval..coz jsem teda vzdycky delal, ale ja nemam moc slitovani s lidma, kteri jsou flakaci a nemakaj no. Proto nemuzu bejt na manazersky pozici v korporatu a musim podnikat..Nicmene ten obrazek me pobavil, protoze jsem si vzpomnel na rozhovor s kamaradama se kterejma jsem byl na kulecniku a resili ze dnesni genZ chce hlavne tri K..Kilo,Karu a KLID.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOUDY: Jo, protože pokud někdo nedělá dobře svoji práci, tak řvaním se to spraví. A když ani to nepomůže, zaslouží si pár facek?
    Jinak teda moji mladší kolegové asi pracují víc jak já, jsou ochotnější dělat po večerech a sem tam na to mrknout o víkendu. Já v pátek večer odlozim králíčky a mrkvičku a až do pondělí pro mě neexistuje.
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    Přemýšlím jak na to aby to léto zas nebylo o chlastu a AI mi hodi toto))
    🎯 TAJNÁ MISE: BEZ PIVKA
    Kódové jméno: Agentka 0.0%
    Doba trvání: 10 dní (nebo kolik zvládneš)
    Cíl: Přežít v českém pivním terénu bez jediného loku
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SALAMAN: xeniálové na to také nejsou zvědaví :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KALIBAN: celej point je v tom ze milenialove a boomeri jsou zvykli makat a odvadet svoji praci a proto na ne V E T S I N O U jejich nadrizeni nemaji duvod rvat (pokud ti nadrizeni nejsou egoisticti kreteni), zatimco pro genZ je dulezitejsi prispevek na bydleni nez odvadet dobre svoji praci a proto na ne jejich nadrizeni rvou vic a jim to vadi -> ty stats ze screenu. Zajdi si do peti kavaren v holesovicich, typika, osada na snidanovy vajicka za 2 kila a sleduj jak tebe (a ostatni) bude obsluhovat mlada generace a slovej to s obsluhou v esce pred deseti lety treba (jen jeden z mnoha prikladu:)
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Máme v práci jednoho vedoucího a ten na všechny řve jako to hovado. Říkal jsem jeho nadřizenému že to není dobré a on že mu to zatím funguje a lidi líp makaj, tak se měnit nebude. Tímto zdravím pana Ježíka, trochu hovado.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    KOUDY: ty ses uz dvacet let sam sobe sefem, kdo na tebe rve? :-P ja sem boomer nebo tesne na hrane s milenialem, mam chovani a moralku genz a taky na me nikdo nerve.. a to by si kurva zkusil! bych o tom udelal uplakany storicko! ffs, to je statistika omg lol fakt :)
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Včera jsem si vyzvedla na farmě mj. hlívu ústřičnou a dneska se mi podařil naprosto epesní houbový guláš!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NICOLLETTE: Viď? Mezi všema těma pavoukama...
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Neustále si pletu ID Stare_casy a Salaman. Ten Earl je fakt zákeřnej. Představovala jsem si Salamana, kterak spokojeně žije na samotě u lesa a pak si říkám, Wait, whaaaaaat
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SALAMAN: na nas totiz nikdo moc nerve protoze makame a plnime ukoly ktere nam daji nadrizeni. To ze genz vadi ze na ne nekdo rve bude mit asi pricinu jinde. Jinak rvani obecne je samozrejme spatne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam