• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ENDER: Ze zabijačky?
    ENDER
    ENDER --- ---
    1MALALISTICKA: Na co prijde to sezere. Chtel bych videt fotku za pul roku az rok :)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    CROSS
    CROSS --- ---
    Tvl youtube algoritmus.

KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    1MALALISTICKA: Pepa je láska od pohledu.
    NEI
    NEI --- ---
    Pobavily mě tyhle držáky na houbičky na nádobí.

1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Tů tů

U nás na vsi v hospodě si pořídili Pepu. Toho Pepu. Tak snad Pepa vydrží aspoň než sem dotáhnu naše chlapečky. Pepa je boží. Pozdravte všichni Pepu!

_ANT_
    _ANT_ --- ---
    Propocena, po celym dni ve vedru rikam muzi, ze smrdim jak tchor. Odpoved: Nesmrdis. Vonis jak tchor.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    v hudebninach
    bob: prosil bych tvrdou kalafunu
    prodavacka: a na co?
    bob: na niněru :B

prodavacka:
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    První letošní meloun.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    87HIGHFLYER: jo to vůbec neznám🤣
    JOPS
    JOPS --- ---
    ACIDQA: ale libi se mi jeji obchodni duch, kdyz je schopna prodat jednu lesni jahodu za 5Kc, tak tam vidim obrovskej potencial :)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ALESH: jaká částka?
    ALESH
    ALESH --- ---
    MARKYSHA: a ta castka taky nesouhlasi
    EADENN
    EADENN --- ---
    Techno manýry se zjevně hodí za jakékoliv situace v každém věku. Jako jedinému mi není zima v překlimatozovaném buse, protože mikinu s hlubokou kapucí a velkou palestinu tahám úplně všude. Třeba to kolegy z korporátu inspiruje.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Dneska v jednačce: obžalovaný se šest hodin zuřivě brání, že půl kila kokainu nikomu nedodal, aby se půl hodinu před koncem prořekl, že sice tohle půl kilo nikomu nedodal, za to dodával jinam 6 kilo každý měsíc:-))) Tak ale pořádek musí bejt, ne:-)))
    CROSS
    CROSS --- ---
    Dneska v kanclu (v Ženevě). Indický kolega mi říká , o víkendu jsem byl v Praze a bylo to super. Hodinu na to britský kolega mi nese ukázat cosi na mobilu s komentářem „v Česku teda k zubaři asi nepůjdu”. Jsme zase slavní na mezinárodní scéně.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SALVATOR: Tak sem to vyřešil. Vymyslel sem dárek, ve kterým se až synergicky snoubí jeho láska k pivu i k chemii. Pro sebe si ale asi taky budu muset časem koupit.

Sada Uvař si pivo Bohemian Lager demižon 5l | PIVOTÉKA s.r.o.
    https://www.pivoteka.cz/sada-uvar-si-pivo-bohemian-lager-demizon-5l-544677
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Čerpadlo čerpá! Teplá voda teče!

Dobrá zpráva: byl to ten čudlík, který jsem chtěla 30.5 po výpadku zmáčknout, ale nebyla jsem si jistá. Jsem dobrá, pamatovala jsem si to správně!
    Špatná zpráva: byl to ten čudlík, který jsem chtěla 30.5 po výpadku zmáčknout, ale nebyla jsem si jistá. Jsem debil, nemusela jsem skoro tři týdny ohřívat dětem vodu v hrnci na plotně.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    mame tu mezinarodni skolu. tak z 90% ty deti privazej a vyzvedavaj zeny(matky?) v suveckach :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam