• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    SALVATOR: Chceme jména :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Potěšilo: po 15-20 letech se mi díky Redditu podařilo identifikovat jakousi obskurní japonskou punkovou kapelu. Mp3 tý kapely mi na vejšce nahrál kamarád, jemu jeho kamarád atd a nikdo netušil, co sou zač. Okamžitě sem si je zamiloval a od tý doby jsem občas zkoušel bezvýsledně pátrat po jejich identitě. Až doteď. Nějakej redditor je identifikoval podle kusu odposlechnutýho textu.
    Pobavilo: těch 5 písniček, který mám je zřejmě všechno, co se dá na internetech sehnat. No, ale aspoň má tahle story konečně šťastnej konec a mě už to nemusí trápit.
    KUBIIK
    KUBIIK --- ---
    NELLAS: Cože, sníst PEPU?!
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    NELLAS: aspoň že to je Pepa, a ne Tláča a Šunka, jak se jmenovala prasátka v hospodě u kamaráda...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ENDER: Ze zabijačky?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    1MALALISTICKA: Ahoj Pepo!
    ENDER
    ENDER --- ---
    1MALALISTICKA: Na co prijde to sezere. Chtel bych videt fotku za pul roku az rok :)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    CROSS
    CROSS --- ---
    Tvl youtube algoritmus.

KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    1MALALISTICKA: Pepa je láska od pohledu.
    NEI
    NEI --- ---
    Pobavily mě tyhle držáky na houbičky na nádobí.

1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Tů tů

U nás na vsi v hospodě si pořídili Pepu. Toho Pepu. Tak snad Pepa vydrží aspoň než sem dotáhnu naše chlapečky. Pepa je boží. Pozdravte všichni Pepu!

_ANT_
    _ANT_ --- ---
    Propocena, po celym dni ve vedru rikam muzi, ze smrdim jak tchor. Odpoved: Nesmrdis. Vonis jak tchor.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    v hudebninach
    bob: prosil bych tvrdou kalafunu
    prodavacka: a na co?
    bob: na niněru :B

prodavacka:
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    První letošní meloun.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    87HIGHFLYER: jo to vůbec neznám🤣
    JOPS
    JOPS --- ---
    ACIDQA: ale libi se mi jeji obchodni duch, kdyz je schopna prodat jednu lesni jahodu za 5Kc, tak tam vidim obrovskej potencial :)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ALESH: jaká částka?
    ALESH
    ALESH --- ---
    MARKYSHA: a ta castka taky nesouhlasi
    EADENN
    EADENN --- ---
    Techno manýry se zjevně hodí za jakékoliv situace v každém věku. Jako jedinému mi není zima v překlimatozovaném buse, protože mikinu s hlubokou kapucí a velkou palestinu tahám úplně všude. Třeba to kolegy z korporátu inspiruje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam