• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    SALVATOR: awwwwwww

KAKIHARA: awwwwwww. Skvělý, od teď když tě potkám budu myslet na želvičky vyleštěný krunýř!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Že prej sem strašně pěknej chlap. Říkala prej asi osmdesátiletá sousedka mojí mámy.
    No, já to beru. My chlapíci s xichtem vlkodlaka nemůžeme brát takový věci na lehkou váhu, protože do očí nám to nikdo neřekne. Možná eště za 20 let si na to vzpomenu a lehce to zahřeje u okoralýho srdíčka.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    KAKIHARA: já ségře vybarvil oči červeně na plakátu NKOTB všem těm hezounkům :-)
    málem mě zabila
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    HEJSEK23: já byl čistá, nevinná duše! byť je pravda, že když me jednou nasrala, tak jsem jí strh plakáty Kelly Family z bravíčka. coz trochu backlashlo, páč je měla pripichly do tapety špendlíkama. ktery jsem si zarval do prstů…
    ale evidentne sestra byla ta sofistikovaná svině :)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    KAKIHARA: mám tři sourozence, a to co popisuješ jsme dělali všichni. A ty jako fakt nic? měl jsi vůbec dětství? ;-)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    KAKIHARA: aby ses nerozbrecel, želvozube!
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Mám rád naše rodinný sedánky. Včera ze sestry vypadlo, po asi třiceti letech, jak se nám “mstila” za různý údajný příkoří (v tech jejich prepubertalnich letech, takze pocitam neco jako ze jsem dostal o palacinku navic nebo se na ni matka nehezky podivala). Otec z toho vyšel nejlíp. Tomu kdyz mu nesla pivo, tak ho schvalne napěnila. Matce to vracela tim, ze na sušáku schválně hužvila košile, aby se ji to hůř žehlilo. Nu a já, jako o dva roky starší bratr jsem to odnes…prej vzala muj kartáček na zuby a čistila jim želvě krunýř.

Nevim, co na to psychologové či psychiatři, ale jsem přesvědčenej, že bejt v usa, tak by vystřilela školku nebo tak něco.

Samozřejmě tvrdila, že to byla fáze a už to nedělá…ale drinky jsme si už pak radši nosili sami. Já svou sestru miluju, ale what the actual fuck?! Damien z Omen filmů byl proti ní poměrně vyrovnaný dítě.
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    TRISSIE: Čím je tvůj těstovinový salát tak super? Asi mam totiž kvůli tobě chuť na těstovinový salát…
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Jo a taky mě pobavilo, ze očividně stárneme, protože na akci, kde bylo cca 20 dospělých a každý se zdržel minimálně 4-5 hodin, se vypilo dohromady 10 alko-piv/ciderů, zbytek birelly a limonády :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    přijde mi trochu trapný, že na každoroční narozeninovou grilovačku připravuju tu samou sadu příloh, ale včera se manželovu šéfovi úplně rozzářily očička a prej "já celou cestu myslel na to, jestli zase bude ten tvůj těstovinovej salát!"

tak si s tím asi přestanu dělat hlavu :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Je ta část roku, kdy si člověk do lesa nemusí brát svačinu.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Krásnější svatbu sem nikdy neviděl, ach :)
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Jeho usmev, rebarborova limonada, sipky, prasatka a vubec :)
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Koprovka. Soused mi dal obří svazek kopru. Uvařil jsem si koprovku jako od maminky, s domácím knedlíkem a vajíčkem.
    Já tohle jídlo fakt žeru.
    EADENN
    EADENN --- ---
    Potěšilo mě maximálně, že tři roky po pozdě odhalené zlomenině kostrče, poté co jsem dva roky nedošel pomalu ani na autobus, po pozvolném soustavném tréninku, jsem včera ušel 14km po horách.

Vypadá to málo, ale já fakt myslel, že už to nikdy nezažiju.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    jak nam ty deti rostou... jdou na brigadu do mekace... a udelaj cheesburger...
    snad nezapomene na okurku.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    dala bych to do ústavu, ale mám tam RO, chuj wie proč

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam