• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    KURE
    KURE --- ---
    GIRAFFKA: Tak teď jsem opravdu zvedavej :)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    KURE: on je krasnej jeste pred fernetem.
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    Synova puberta. Začal mutovat, do toho má neuvěřitelně skvělý reakce na situace, vtipný připomínky, kdy bych se neměl smát, ale jinak to nejde. :)
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Pronajali jsme si v centru Jerevanu pres booking ubytovani, na fotkach klasicky jeden pokoj s vlastni koupelnou za petikilo na noc na osobu. A dostali jsme 6pokojovej byt s (mimojine) venkovni kuchyni a krasnym historickym nabytkem. Not bad :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    SALVATOR: Díky moc, už to mám v autě, je to super :)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Úplně boží návštěva u oveček. :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SALAMAN: Tady nějaký rady, pro případ, že by tě nutili jíst řecké jídlo.

Your rights if a hotel refuses to serve English food on a foreign holiday - The Mirror
    https://www.mirror.co.uk/travel/news/your-rights-hotel-refuses-serve-35352881
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Právě jsem v obchodě slyšel řečtinu. Už abych tam byl!
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    JOPS: mne taky! Ja bych to podporila. :)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    RANDOM_NIGHT: Konvička je na cestě ze Slovenska, tak už jen aby dorazila ve dvou kusech!
    NEI
    NEI --- ---
    jestli je to pravda, tak je to pěkný

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Klasická tramvajová scena:
    Slyším, jak nekde v uličce hysterická ženská křičí po své mámě, at se sakra drží, že ji to rika vždycky a ona není schopna poslechnout. Načež ji posadila vedle me. Stará paní sedela, ani nedutala a za mnou se ozvalo "Když jste byla mala, tak vam to mama taky určitě pořád opakovala". Stará paní (maminka) se začala smát a ja culit s ní.
    Hysterická ženská si utrela smrtelný pot z čela, zahledela se neka za mě a precedila "Cože?!". Paní za mnou to zopakovala a hysterka nevahala odpovědět "Ja vam moc dobře rozuměla! Ja jsem byla hodny dite, takže mne to rozhodně nerikala".
    To už jsem vyprskla smichy taky a společně si s maminkou pobrecely pobavením nad její "dospělou" dcerou :))
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    sledoval jsem poměrně surrealistickou scénu na tramvajové zastávce. máma a tak pětiletý kluk.
    máma: "no tak to klidně zkus ale já ti říkám že to nebude fungovat."
    syn: "bude!"

rozkročil se jak řeckořímský zápasník, objal se kolem ramen a začal hrozně funět a rudnout. koukám na něj, říkám si, nějaký záchvat? ale máma uplně v pohodě, culí se na něj, zjevně se baví.

syn: "to není možný, stojím asi špatně nebo se slabě držím... "
    znova, zapření, objetí, funění. takhle to zkusil asi ještě pětkrát, pak přijela tramvaj, pokrčil rameny, chytl mámu za ruku a nastoupili.

a teď mě to teprve trklo! byl jsem očividně svědkem toho samého co jsem absolvoval před deseti lety v pozici te mámy já sám!
    šlo totiž o první úvodní lekci do světa gravitace s názvem "Proč není možné zvednout sám sebe když třeba s hrnkem nebo plyšákem to jde?" :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KURE
    KURE --- ---
    SALVATOR: takže to vypadá, že pod vlivem fernetu jsi krásný ale nepamatuješ si to :D
    z toho by šla udělat kniha
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    BERRUNA: Takže zaznamenal, ale nepamatuju :D. Tak aspoň tam sem nebyl za vola, jen teď :D
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    SALVATOR: ach jo :D ale odpověď byla tradiční - to mi ještě nikdy nikdo neřekl ;)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    BERRUNA: Tak teď je mi teda vážně stydno a zároveň mě to trochu mrzí, protože sem to vůbec nezaznamenal. No, moje blbost, promiň. Nměl sem se těma fernetama upravit jak dobytek.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    INSEQUI: Tak tady to je. Otagovaný a pojmenovaný. Zájem projevilo víc lidí, tak to dávám sem. Link bude aktivní 21 dní a je tam 50 downloadů.

Download 01 - Nyotai shokku.mp3 | LimeWire
    https://limewire.com/d/9w7w1#ZujgCrkNCP

Co sem až teď zpozoroval je, že kvalita mejch mp3 je výrazně větší, než těch audiostop na webu. O to víc by mě zajímalo, odkud a kudy se to ke mě dostalo. Ale to už asi fakt nezjistim.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    SALVATOR: ale di ty ;) však jsem ti to do očí posledně řekla, nebo pošeptala? Už nevim :*
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    SALVATOR: Ksicht vlkodlaka? Představuji si masivní monobrow, pořádnej Balkán.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam