• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    HEJSEK23: Doufám, že ne. :D
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    LIMETA: už nebudeš jezdit na naší trati? 😳
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    Potkal jsem kamaráda, poseděl jsme na trávě ve stínu pod stromem.
    On měl skleněnku, takovou tu barevnou, duhovku,
    A model F1
    Tak mu říkám: "Dej mi vzorek, neasi,"
    A on na to: "A kam to dáš?"
    "Zipík nemam, ale počkej - psaníčko!"
    Tak jsem poskládal že sázecího ticketu takový to jednoduchý, obdélník na třetiny, a ještě jednou na třetiny, a zasunout
    A on: "Dej to sem" a vyšvih takový to opravdický trojúhelníkový psaníčko

furt kluci; D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LIMETA: Na které trati je tě teď možno potkat? Jestli to není teda tajemství nebo tak něco :)
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Těší mne Nofnak. To jak o mne pečuje a že je rád, že tam jsem, a to i když to se mnou nemá lehké. J pozorný, zajímají ho mé zážitky z nového působiště. Asi nejsem tyto dny moc dobrý spolubydlící, je to teď pro mne hektické a chodím domu vyřízená, taky jsem si téměř nic za těch pár dnů nevybalila. On přitom po mnohem náročnější práci třídíl své oblečení, abych se vešla s věcmi k němu do šatny. Taky musím prásknout, že jsem od něj dostala svačinový box, který mi do práce s láskou plní dobrotama a navíc mne poslední dny hází do práce v nekřesťanských hodinách (na třetí, čtvrtou), protože mi nic nejede a na kole si to teprve ve volnu projedu, abych věděla kudy do té práce jet.
    Mám vážně bezva chlapa.
    A vypadá to, že mám bezva i kolegy a rychle tam zapadnu:).
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Welcome scene v práci.

ARAON
    ARAON --- ---
    SALVATOR: Aj. No podepsal bych taky. Ale moje obcanka prestala platit asi pred deseti lety a jeste nevim kde je.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    3. sezónu mi konečně vykvetla rudá echinacea.

KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ja to tusil! Sdilejte nez to smazou!!!!!!

ALONSY
    ALONSY --- ---
    SALVATOR: jo, zklamalo že nešla bankovní identita. Ale tohle je trik co neznám! 🙂
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ALONSY: To ani nevím. Ale podepsat můžeš odkudkoliv, kde máš přístup k internetu. Chce to sice číslo OP, ale nemusíš ho mít u sebe. Bylo sem línej jít si pro něj z pracovny, tak sem si ho našel na portálu občana :⁠-⁠D
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    SALVATOR: hurá. A v Česku? Nemám teď úplně možnost to podepsat, ale myslím, že se to beze mě obejde.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    _ANT_: morčata! 😅
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Evropská petice Stop killing games má přes milion podpisů.
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Ten pohradavej pohled jedny my kolegyne, kdyz jsem ji rekla, ze na Vysocina fest nejdu, protoze tento typ kapel neposloucham. A ne, opravdu ani jednu.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    pobavilo: Rodice jsou u nas na prazdninach s detma a tatovi se rozjela arytmie, tak ho po konzultacich na 155 zavezu do IKEMu, kde se otevrou dvere ordinace a tam ... jeho doktor z 600km vzdaleneho mestecka na Slovensku, ktery si prijel do Prahy udelat atestaci na kardiologa.
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    Mam lístky na Louskáčka!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam