• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    EZOUN: to by se to muselo trejdmarknout ale ono se to mezitm chytlo jako dog whistle mezi nami geopolitiky s vhledem a schopnosti vnimat souvislosti!:)
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    HAR4NT: Jen je skoda, ze ten podkast nenazvali: A tak dale a tak podobne. Velka chyba.
    CAMKA
    CAMKA --- ---
    CAMKA: jo a zapomněla jsem zmínit, že mě to stálo přesně nula korun. Tak jsem koupila mužovi telefon <3
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    HEJSEK23: asi ano, ale s ohledem na minidoprovod to asi není překvapivé (zvládala jsem si nevšímat ani relativně velkých objektů pod nohama)...
    EFFILA
    EFFILA --- ---
    Že z té fotky dokázal vytáhnou ty jeho oči.

CAMKA
    CAMKA --- ---
    Návštěva zubařky - našetřeno přes 10 tisíc, čekala mě oprava několika mezizubních kazů a bála jsem se předělávání staré plomby. Milá krásná mladá doktorka všechno pečlivě vyšetřila a odcházela jsem domů s pochvalou a vylitými kýblemi dopaminu, protože moje péče se osvědčila. Většina kazů pryč a jeden zastavený, jen na pozorování. Na to, jaké jsem měla před lety problémy se vůbec někam objednat, si konečně připadám jako zdravý dospělý člověk. :)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Tak má oblíbená strojvedoucí už sice nejezdí trasu do klackova kde bydlím, ale hurá potkávat ji budu dál.
    její nová trasa je tam kde mám práci. 😏

DIGITALIS: jsme se minuli? 🥺
    necejtil jsem se tam dobře, tak jsem radši zmizel
    MELDA
    MELDA --- ---
    DIGITALIS: Bylo to super !!!
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    Krásně jsem si zatrénovala s ohněm....ještě prosím!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Lábubus

SITH
    SITH --- ---
    ALESH: ananas na dveřích pověšený nemají, takže jsme v klidu :))

Reddit - The heart of the internet
    https://www.reddit.com/r/Rich/s/7HWe6mbYdf
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ALESH: ...this look on Montepulciano.

Potesilo me, ze jsem si po dlouhy dobe poridil predplatny DenikuN, 'posledni kapka' byl podcast Romancov&spol., nemohu bez toho pana zit, hrozne me obohacuje a kultivuje, a tak dale a tak podobne...:)
    ALESH
    ALESH --- ---
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    manžel mne právě zbořil smíchy. O-pa-tr-ně mi přiznal, že můj aktuální lak na nehtech na nohou mu ničí libido, jelikož mu připomíná scénu z Hair. Ano, tu z odvodu.
    Není zbytí, musí to dolů, nepotřebujeme tu žádnej novej Pavlovův reflex :)
    SITH
    SITH --- ---
    Ubytování uprostřed vinic s velkým bazénem s výhledem na Montepulciano jen pro nás a pro postarší cool americký pár :)
    OLIII
    OLIII --- ---
    Objednala jsem si dvě námořnický trička a přišla mi s nima jako bonus lékořicová fajfka :)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Tesi me dlouhodobe: mam skvelou sefovou i spoustu skvelejch klientu. To jsou dobry duvody,aby clovek do prace daval vic nez musi, nacez nasleduje skvela zpetna vazba, ze to klienti taky ocenej:) (jo, mame i blbecky,ale ty jsou v mensine)
    EADENN
    EADENN --- ---
    Dnešní byrokratický megaúspěch oslavuji plzní ve vlaku zatímco venku prší, love it love it!
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    NICOLLETTE: jsem si chvilku myslel že jdete s přítelem nacvičovat dvojčata :)) vyprovodim se sám
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    pobavilo mne lapidární vyjádření kamarádky, která má o 40 kg víc než já:
    "Oběma nám jde o to samý - mít prsa větší než břicho". A vono vlastně jo :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam